Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024: Önemsiz Biri

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 197 71.9%
  • Orta

    Kullanılan: 50 18.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 27 9.9%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten o meyve lanetli ya. Ace yedi öldü. Sabo yedi şuan başına birşey geldiğini öğrendik. Ace'den önceki sahibi de ölmüş. Var o ateş meyvesinde bir lanet. Lanetli kılıçlar gibi lanetli meyveler de var bence.
Yav meyve iyiydi ayrıca o meyve özel olmasa Oda korsan kralının oğluna vermezdi, ne yazıkki Ace alev alev meyvesini hakeden biri değilmiş. Bu meyveyi bence Kitetsu kılıcı gibi düşünmek lazım ya çok büyük adam olursun yada ölürsün. :bilmem:
 
Bilemeyiz. Büyük insanlar Zoro, Luffy kahraman olmak istemiyor çünkü kahraman olursalar en sevdikleri şeyi yiyemeyeceklerini düşünüyorlar. Ryuma'nın en sevdiği yiyecek kara kılıç değilse bence sorun yok.
Adam tek kılıç stili kullanıcısı ve tek kılıçla çıktı karşımıza. Ve o kılıcı karartan 2 kişiden biri(diğerini Mihawk sayarsak). Yüzlerce bölümdür efsane olarak bakılan kılıca ek olarak ya Ryuma'nın başka bir kılıcı vardı demez mangaka. Hee bu zamana kadar gösterilenler doğrultusunda benim yorumlamam bu şekilde. Sen başka bir kılıç daha beklersin bir şey diyemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık