Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Irkından ödülü fark yaratıyorsa Law'ın da meyvesinden ödülü 5 milyar olmalıydı. Yok öyle bir hikaye.
Hükümet ırkın son temsilcisi diye kafeslemek istiyorsa bir tehdit falansa ödülünü sisirebilir Robin gibi. Öyle bir istekleri yoksa bence de etkilemez.
 
Rayleigh: çok güçlü insanlar arasında geleceği görenler var. Katakuri çıktı. Luffy geleceği görmeyi öğrendi.

Kaido: çok güçlü insanlar kral hakiyi savunma ve saldırıda kullanabilir. King çıkacak. Zoro kral haki kullanımını öğrenecek.

Böylece kral haki kullanımında eşitlik olacak. Luffy geleceği görüyor. Gözlemi zorodan iyi. Zoro ise koka da luffyden iyi. Çünkü kaidoyu dışarıdan kesebiliyor. Luffy bunu yapamadığı için içeriden hasar veriyor. Zoroda ryou yok. Onu da kingle dövüşürken öğrenecek. Luffynin kral hakiye yatkınlığı olması sebebi ile kral haki kullanımını zorodan iyi olacak. Zoro ise koka ve ryouda daha iyi olacak. Kılıç ustası için elzem bunlar. Yatkınlığı da zaten bu tip hakiye.

Ben New world oyununa başladım. Orada ağır zırh giyersen bloklama kapasiten artıyor ama Dodge azalıyor. Zoro öyle. Luffy ise hafif armor giyiyor çevikliği öne çıkıyor. Geleceği görme ve lastik meyvesi de olunca uyumlu oluyor. Zoro ise geleceği göremediği için saldırıyı bloklamalı. Tanklamalı. Çatıda da böyle yaptı. 3 kılıç bunun için iyi. En son kingin yumruğunu durdurdu. Bu yüzden kokası daha iyi olmalı. Ki daha iyi. Luffy kendisi yumruklarım kaidoya zarar vermedi dedi. Hakisinin yetmediğini anladı. Ryou öğrendi içeriden zarar vericem dedi. Zoro ise dışarıdan kesebiliyor çünkü hakisi yetiyor. Kısacası luffy >= Zoro.

Luffy en güçsüz amiral. Zoro backmandan sonraki en güçlü sağ kol olarak wanoyu bitirir.

Luffy akainuyu indirdiğinde en güçlü amiral olacak.

Zoro fujiyi indirdiğinde amiral seviyesi olacak.

Luffy teachi indirdiğinde yonkou+ olacak.

Zoro shiryu ve mihawkı indirdiğinde yonkou olacak.
Luffy çünkü yumrukla hasar bırakıyor. Zoro kılıç kullanıcısı herhalde kılıcıyla kesip biçebilir. Luffy, Busoshoku'nun en üst seviye halini kullanıyor nasıl Zoro'yla kıyaslıyorsun anlamak mümkün değil. Wano öncesi desen anlarımda artık Zoro ile Luffy arasındaki makas açıldı.

Luffy, Ryou'yu öğrendi çünkü normal silahlanmayla Kaido'nun derisini aşamıyor kılıç da kullanmıyor ki derisinde hasar bıraksın. Bu yüzden Ryou öğrendi ve Kaido'nun iç organlarına zarar vermenin daha çok işe yaradığını anladı. Zoro gelmiş Kaido'ya bir çizik atmış ama King'e attığı hasar acı bile vermemiş. Zoro, Ryou hakiyi öğrenmediği sürece Luffy'den daha iyi olamaz Busoshoku'da.

Haoshoku Haki= Luffy(HH1) - Zoro(HH5)

Busoshoku Haki= Luffy(BH1) - Zoro(BH3)

Kenbonshoku Haki= Luffy(KH1) - Zoro(KH4)
 
Irkından ödülü fark yaratıyorsa Law'ın da meyvesinden ödülü 5 milyar olmalıydı. Yok öyle bir hikaye.
King ölürse olay tamamen bitiyor ama. Meyvenin öyle bir olayı yok. Bugün sahibini öldürsen başka bir yerde tekrardan çıkacak. Burada garip olan şey, ırk ödülde fark yaratırsa bunun çok ufak bir miktar olacak olması. Saçma olan şey bu olur. Queen'le aralarındaki farkı yaratacak tek şeyin ırkı olduğunuda söylemem ben şahsen.
 
Hükümet ırkın son temsilcisi diye kafeslemek istiyorsa bir tehdit falansa ödülünü sisirebilir Robin gibi. Öyle bir istekleri yoksa bence de etkilemez.
Robin Dünyanın en büyük olayı gibi gözüküyor kaç kuruş ödülü var ? Law'ın meyvesi ölümsüz yapıyor kaç milyarlık meyve Law'ın gücü baya iyi kaç para ödülü var ?

King'in ödülü 2milyar falan çıkarsa işte böyle @Alpamis gibi bahane müptelaları ırk der dururlar, opta görülmüş şey değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık