Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy yenemez çünkü hakisi bitiyor. Bitmese şansı var. O kısa sürede yenemez. Amirallerin de tam gücünü 1e1de görmedik. Fuji bile saklandı. Luffy kaidoyu indiremedi. En az 4 kere yenildi. Kaido 9kın + 5nova ile dalga geçti. Sence luffy bunu yapabilir mi? Yamatoyu da kat kaido 16 kişi ile dövüştü ve halen dövüşebiliyor. 1vs1 olayı çoktan bitti. Luffy kaidoyu yenemez. Yardım geleceği bariz. Ya bigmom ihanet eder, ya Zoro Marco yukarı çıkar ya cp9 bir şey yapar. Luffynin kaidoyu yenme şansı yok.

Yani. Luffy kaidoyu yenecek o zaman amirali alır diyemezsin. Çünkü kaidoyu yenemedi yenemeyecek. Kaido başka şekilde düşecek. Momo boşuna ejder olmadı. Yamato boşuna orada değil. Marco boşuna boşa çıkmadı. Japon hikayesi gerçekleşecek. 4 kişi kaidouyu indirecek.
Momotaro Efsanesi hikayesi gerçekleşecek olsa bir orjinalliği kalmaz. Ancak Luffy, Momonosuke, Yamato ve Marco Kaido karşısında farklı bir görev görebilirler. Örneğin Momonosuke Onigashima'yı taşıyabilir. Marco, Luffy ve Momonosuke'ye tıbbi yardım yapabilir. Ya da şöyle bir senaryo olabilir. Çatıya Kaido'ya yardıma gelen 4 Numbers ve Canavar Korsanlarından Shinuchi ve Gifters'lere karşı savaşabilir Marco ve Yamato. Momonosuke ara ara Kaido'ya saldırıp Onigashima'yı taşıyabilir. Luffy'de bu arada Kaido'yu indirir. Ne olursa olsun Kaido'yu indirecek kişi Luffy olacak.
 
Lafla peynir gemisi yürüseydi Luffy fanları tüm dünyaya peynir ihraç ederdi.
Zoronun yaptığı en büyük şey Pica denen adamın kayadan heykelini kesmek ? birde 2 yonkounun saldırısını bir iki saniye durdurmak. Law olmasa ölecekti ki ölmekten farkı kalmadı.
Luffynin yaptıkları ortada.Rob Lucci denen canavarı bile iki yıl öncesinden yeniyor. Picadan daha güçlü olan Lucciyi. Gerisini anlatmayayım
 
Lütfü fanı arc içi genel yorumlama döngüsü.

Yenildik ama ilk raund
Yenildik ama ikinci raund
Yenildik ama üçüncü raund.
Beraber düştüler yere oleyyyy biz kazandık oleyyy ağlayın lan ağlayın :hhh:

''0-0 biz kazandık'' kafasının gerçekleşmiş hali xD
 
Son düzenleme:
kingin ırkının olduğu yerde şimdiki kutsal ejderler yaşıyor kingde sanırsam bu ırkın kralı eğer zorla vatanları ellerinden alındıysa falan king direk dragon gibi falan dünya hükümetinin tehdit olarak gördüğü birisidir ödülü sağ kolların üstünde çıkabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık