Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi diyor. İki siyle dövüşmek bilmem ne diye. İkisiyle dövüşmemiş olsa, böyle bir şey söylemez değil mi?
''Kahretsin... ikisi aynı anda çok fazla!'' diyor resmi çeviride. Kafa tutmayı denemiş, hırpalanmış ve yerde dinlenme ihtiyacı duyacak kadar kötü hale gelmiş.
Zaten ikisini aynı anda yenebileceğini düşünmüyorum Neyse kavga bittikten sonra konuşmak daha doğru olur.
İkisini aynı anda yenebileceğini düşünmeni bekleyemem zaten, neden çıtayı yükselttin bir anda? :hıh:Bahsettiğim şeyler bambaşka, sen ise Sanji'yi olduğundan güçlü görüyorsun. Burada kapatalım konuyu.
 
Bir de Sanji, Queen'e tekme attıktan sonra King'e ''saldıracaktı'' Marco girmese diyorsun dostum da bu ''ikisini tutabilmek'' olmuyor. Ardı ardına müdahale ''girişimi'' oluyor.
Bu tam olarak ikisini tuttma oluyor. Sen tuttu derken ikisini yerden yere vurdu gibi algıladın sanırım. Tutmadan kasıt, ikisinin Zoro'ya ulaşmasını engellemesi ya da sağa sola salça olmasını engellemesi. Hayır adam kendş ağzı ile ikisi ile dövüşmenin zorluğundan bahsediyor. Bunun nesini inkar ediyorsun anlamış değilim.
 
Jack 5 gün aralıksız dövüşürken, Inu ve Neko 12 saatte bir yer değişip dinlendiler ve aldıkaları yaraları iyileştirdiler. Ve hala Jack’e belirgin bir zarar veremediler.

Jack teke tek de Neko’dan da Inu’dan da güçlüdür bence (normal formlarında).

Bence Neko Inu ortalama bir Tobi Roppo seviyedinde (Ashura hariç tüm kınlar için de diyebiliriz bunu), Jack ise komutan - (eksi) (ortalama konutanın biraz altında yani). Sulong Inu ve Sulong Neko ise, Jack’i çatıda hızlıca paket etmelerine bakarsak ortalama komutan seviyesindeler bence.
Bege o kadar güçsüz birinden böyle korkmazdı.

Uçan altılılar jimbeyle, shogun franky’le, robin’le bile 1 saat dövüşemedi. Jack’le 12 saat dövüşenler o kadar zayıf bi ligde olmaz.
 
Ben orada aslında o hakiyle çok güçlenmesini bekliyordum. En son Kaido karşısında h.haki ile Luffy de istediğini yapabilecek duruma geldi. Ayrıca daha çok Luffy hiç gear kullanmadan yenecek demisimdie tek attırmayı söyledim mi bilmiyorum. Ona dikkat ediyordum G4 ile tek atar ama kelepçeli şekilde yenecek o şekilde normal hali bile o seviyelere gelecek diyordum.

Şu an normal hali gearsız sekilde o seviyelerin üstünde. Şimdi Queen'in felan bir dayanıklılığını felan tam anlayalım hala daha ihtimali olabilir bu yeni h.haki olayı ile onun.

Yine de güçlü ataklarından birine h.haki bassa tek atar şu an bence.
İleris seviye h. Hakinin üstüne, Kaido'ya karşı 1v1 yarım saat (belki daha fazla) dövüştü, daha da güçlendi. Gearsız komutan döver.

Tek atma meselesini Oda dediğin gibi ele almıyor. Savunmasız bir anında yakalansa tek yiyecek çok güçlü karakterler var. Seride örneklerini de gördük. Ancak o saldırıyı tam anlamıyla alması için açık yaratman gerekiyor 1v1 de. Aslında gerçek hayata benzer bir şekilde işliyor. En iyi dövüşçüler bile eğer off foot yakalanmışsa, grounded değilse; normalde ko etmeyecek bir yumruğa düşüyorlar.
Yani demem o ki, Luffy'de sağ kola bile tek atacak saldırı gücü mevcut aslında. Ama olay o saldırıyı tam anlamıyla yedirmek. Kıyas için söylemiyorum ama haki yüklü Enma ile Zoro da korkuluk gibi duran birçok karatere tek atabilir misal.
 
Sanji'nin hali hazırda bir Yonkou 5. adamını yamultacak saldırı gücü vardı zaten..Bu gen uyanışı suitsiz halini bile yonkou komutanları seviyesine çıkarır..
Ya kardeşim son 10 bölümü okumasaniz yc10 adamı bile etmeyecek adamı şimdi göklere çıkardınız biraz yavaş...
Birde zoroyla kiyasliyolar
Sanji ağlayarak yardım isterken zoro yonkou tankliyordu
 
''Kahretsin... ikisi aynı anda çok fazla!'' diyor resmi çeviride. Kafa tutmayı denemiş, hırpalanmış ve yerde dinlenme ihtiyacı duyacak kadar kötü hale gelmiş.
10 gün tutar demedi kimse. Belli bir süre mücadele etmiş, belli bir süre tutmuş işte. Bunun inkar edilecek bir tarafı yok. Ne kadar kötü hale gelmişse artık birkaç dk sonra uzun bir savaşa girebilecek kadar dinlenmiş. Bak sen şu iyileşme gücüne. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık