Franky vs Daifuku ne olur ?Veteran meteran yine de üçer tane Oven ile daifuki gelse üst üste koyarlar uçan altılı olarak.
Franky vs Daifuku ne olur ?Veteran meteran yine de üçer tane Oven ile daifuki gelse üst üste koyarlar uçan altılı olarak.
General Franky rahatça alır zorlanmaz fazla.Franky orta yüksek zorlukta alır.Franky vs Daifuku ne olur ?
Başarısız troll denemesi.Bm veteranları tokat manyağı yapar bunları.Veteran meteran yine de üçer tane Oven ile daifuki gelse üst üste koyarlar uçan altılı olarak.
Sasaki uçan altılının en kötü 3.üyesi güç bazında.Drake'i saymazsan.Daifuku 3.bile değil.Franky vs Daifuku ne olur ?
Sen çizersen boş bir deftere olabilir tabii olmaması için bir engel yok.Başarısız troll denemesi.Bm veteranları tokat manyağı yapar bunları.
Yazar çizmiş zaten.Tek g3e çeneyi bırakan adamlar Bm veteranları tokatlıyor.Sorarlarsa okudum mangayı dersin kim bilecek xd.Sen çizersen boş bir deftere olabilir tabii olmaması için bir engel yok.
Helikopter sasaki ile sanjinin baş düşmanı daifiku başabaş gibiler. Franky başkan alırFranky vs Daifuku ne olur ?
Franky'nin 1v1 de tokatlayamayacağı adam yok zaten. Onun üzerinden örnek verme, adam ekstrem bir durum. :dGeneral Franky rahatça alır zorlanmaz fazla.Franky orta yüksek zorlukta alır.
O küçümsediğin g3 Kaido’ya neler yaptı biliyorsun değil mi ? Çenesi çıkmadığına dua etsin.Çenesi yerindeyse yeterince güçlüdür.Zoan yememiş Oven yada Daifuku çenesine yese arcı kapatırlardı.Yazar çizmiş zaten.Tek g3e çeneyi bırakan adamlar Bm beteranları tokatlıyor.Sorarlarsa okudum mangayı dersin kim bilecek xd.
Like verdim yetmedi aşk verdim. Güzel yorumBüyüyle yapmıyor ki zaten. Vücudu sürtünmeyle kolayca tutuşup derisini yakmayacak şekilde demek ki.
G3 elephant galing yaptı demek istedin sanırım.Hani KKG ayarı çektiğin elephant gatling xd.Oven dediğimiz adam Charlotte ailesindeki en sert vücuda sahip kişi Linlin sonrasında.Sanji,Bege,İchiji'nin ataklarını yiyip arcı kapatmamış birisi.Göğsü delinmişken savaşa devam edebilen bir herif.Daha yazarım da inkar edersin gerek yok.Koskoca denizi kaplıcaya çeviren adam cayır cayır yakar uçan altılı üyelerini 1v1de.Who ve Drake yenebilir anca.Ki bunlar uçan altılının en güçlüleri.Oven en güçlü üye bile değil diğer tarafın.O küçümsediğin g3 Kaido’ya neler yaptı biliyorsun değil mi ? Çenesi çıkmadığına dua etsin.Çenesi yerindeyse yeterince güçlüdür.Zoan yememiş Oven yada Daifuku çenesine yese arcı kapatırlardı.