Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inu Jack'den daha beter Kaido üstüne alt tarafta Jack'in astlarıyla dövüştü. O sırada Jack yeterince dinlendi. Bence Neko ve Inu sulong iken Jack'den güçlüler bariz. Jack yenilirse bu kanıtlanmış olur.
Zaten güçlülerdir o formda. Küçücük minicik Carrot dahi sulong açarak neler yaptı. Normal formlarında eşit dövüşen köpekçikle kedicik açınca elbet daha güçlü olacaktırlar. Jack bir hibrit ile sulongun verdiği güç katlamasına erişemez. Zaten baştan savma çizmeye başladı iyice yan vsleri. Bunu da 1-2 panelde hızlıca bitirip geçecektir.
 
Jack bu adamların normal halini bile yenemedi, ilk bunların adasını bastığında bunlar sulong açmadı diye biliyorum. Şimdi sulong ile yener ise ben herhangi bir dengesizlik görmem.
Zaten dengesizlik olmazda ne bileyim köpek ölecek teorileri çok fazla idi. Birde ashura doji kalkar indirir diye düşünüyordum. Meğerse adam harbi savaş dışı kalmış bombayla
 
Gayet güzel bire bölüm geliyor. Tek saçmalık Momonosuke'nin olayı.
Ben bunu teori değil de dalga malzemesi olarak görüyordum. Adam olabilecek en saçma teoriyi oldurdu ya. Hani Bonney falan girse onun meyvesinin olayı derdik. Gitti bize bakın bunun meyvesi çürütüyor dediği kadının meyve ile oldurdu bunu birde.
 
Gen uyanışı normal çocuğu bile demir bükebilen hale getiriyor hem de savunması ve hızı acayip artıyor. Bu oranda olsa -ki zannetmiyorum- Sanji'nin suitsiz hâli ile Queen'i evire çevire dövmesi lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık