Silinmiş Üye
Sanji King ile Quenni durdurabildi hafife almayın onu
Aslında Luffy dışında çok mantıklı yorumlar yapabiliyorsunZoro'ya aslında soyluluk konuşmaları yavaş yavaş yedirilmiş. Öncesinde 2. seviye kılıç ustası diye lakaplar takıyordu karşısındaki yendiği rakiplere. Onlara üstten bakıyor küçük görüyordu. Mihawk'tan sonra ise bu iş iyice artmış. Kanında var adamın. İnsanlara sürekli kaderinizi suçlayın felan diyor. Bu konuşmaları soyluların soylu olmayanlara karşı konuşmalarında görüyoruz.
İyi irdelernirse çok şey çıkar.
Onlar da mantıklı da işinize gelmiyor ben mantıksız şey yazmam illa tutar yanı vardır.Aslında Luffy dışında çok mantıklı yorumlar yapabiliyorsun
Poneglypler için hazır tayfanın yarısı yokken girişebilir Katakuri'ye ama hiç bunun yolunu yapmadı. Fazla sürpriz olur. Ponelerin peşinde olduğunu hiç görmedik BBlerin.Katakurileri bbler harcayacak bence.
Nerede olmuş o dostum?Sanji King ile Quenni durdurabildi hafife almayın onu
adam tanrıya inanmıyor çünkü kendisi zaten tanrı, kılıç tanrısı ayıksZoro'ya aslında soyluluk konuşmaları yavaş yavaş yedirilmiş. Öncesinde 2. seviye kılıç ustası diye lakaplar takıyordu karşısındaki yendiği rakiplere. Onlara üstten bakıyor küçük görüyordu. Mihawk'tan sonra ise bu iş iyice artmış. Kanında var adamın. İnsanlara sürekli kaderinizi suçlayın felan diyor. Bu konuşmaları soyluların soylu olmayanlara karşı konuşmalarında görüyoruz.
İyi irdelernirse çok şey çıkar.
Durdurması yeter banaNerede olmuş o dostum?
hemen bi sayfa sonra işte :S öncesini atıp sonrasını atmamak da köylü kurnazlığı gibiNerede olmuş o dostum?