Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala Marcoya takıldım, spoiler okurken bu kadarını beklemiyordum. King ve Queen de tık yok, Marco pert olmuş nefes almakta zorlanıyor gibi çizmiş.

Ulan Marco bu, en azından birini hasarlayabilmesi lazımdı.
Herhangi birini yaralamamasının bir nedeni Zoro ve Sanji'yi hasarsız rakiplerle karşılaştırmak istemesi,

Diğer sebebi de teke tek dövüşle 2 V 1 dövüşün fark yaratması. Sonuçta bu adamlar da boş değil. Hele hele King kendini göstermeye başlasın Marco'nun neden hasar veremediği daha iyi anlaşılır.
 
Yalnız bu rezil bir durum.
Oda karakterleri böyle güçlendirmeyi seçti. Rayleigh diyor ki Luffy'ye, sana 2 senede temel hakiyi öğretebilirim. Ya ver 5 sene olsun ts. Kim ne diyecek? 17-18 yaşında çocuk bunlar. Brook desen ölü zaten. Hem WB 70'inde zirvedeydi. Kaido ve Linlin de yaşlı. Asıl rakipleri +40 zaten. 1-2 tık daha güçlü dönsünler. Yonkou karşısında 1 kere yenilirsin ve ayağa kalkarsın ve bu sevilir hatta ama şu an daha güçlü dönsün diye kaybediyor karakterler. Zoro çatıdan yarı ölü indi ama güç artışı yaşayacak bu vs. sonunda. Hee yonkou teklesinler demiyorum ama Dressrosa 100 bilmem kaç bölüm sürdü el insaf! 3 bölüm mü ne Luffy ayağa kalksın diye bekledik. Şu an Zoro, Dof'u yenermiş deniyor ama kafes tutuyordu amiralle birlikte :)

One Piece'i değerlendirirken güç mevzusunu ve savaşları hesaba katmıyorum, hikaye aksın yeter diyorum senelerdir. Öbür türlü zor ama Dragon Ball'ı da izlediğimden kabullenmem kolay oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık