Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam işte. Oda bu karakteri neden böyle tasarladı diyorum ben de. Hiçbir işi rast gitmiyor adamın. Luffy'nin meyve en önemsiz meyve dendi ama işlevli. Kid'in meyveye işlev vermedi, ittifak kurduğu adamları Zoro ve Killer halletti. Kolu kaptırdı Shanks'a. Haki konusunda bir şeyini görmedik. Oda resmen adamı aşağıya çekiyor ama bu adam ts önce ana karakterin en büyük rakibi olarak gözüküyordu. Daha cafcaflı bir karakter olacağını düşündüğüm için de balon çıktı Kid.

Ayrıca Luffy ve Zoro ile kıyaslanamaz yan karakterler. Bu ikisi 1000 kere kaybeder, 1001'incide kazanır ve bunlar çizilir sürekli. Sanji'nin bile bu kadar çok kaybetme hakkı yoktur. Bu ikisi özel bu konuda. 24 senede kaç kere Kid çizildi? Çizildiğinde de iş yapsın istiyoruz. Bir de gerçek hayatta dayak yiyen biri, dövüş sırasında dayak yiye yiye güçlenilmediğini bilir ama bu ikisi güçleniyor. Bu da Oda'nın halt etmesi. Ben bunu övmüyorum ki? Kid'den haklı gerekçelerle büyük umutlarım vardı ve umduğumun tekini bile bulamadım. KK adayı denildi, her haki var denildi ama Luffy ve Zoro'dan yaşça büyük ve tecrübeli bir korsan olmasına rağmen etkisi olmadı. Luffy'nin saldırılara verdiği tepki de ortada. Kaido hasar alır mıydı diyor. Altın Aslan Shiki gibi bir şey şu an Kid.
Yalnız bu rezil bir durum.
 
Marco muhtemelen yonkou rakibi olacak bu arc. Ondan erkenden yorgun hissiyatı verdi muhtemelen
Hatta diğer tümen komutanı karışabilir savaşa.
 
Luffy Topkek’ten çıktığı haliyle Marco’yu yenemese de yenilmezmiş.Roundları saymıyorum tabii ciddi dövüş. :D Enel gibi olabilirdi hatta üstünlük kurar sonra Marco kalkıp gidebilirdi meyvesiyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık