Kim söyledi hatırlamıyoruÖyle bir hurafe de uydurmuşlardı değil mi?? Eee Doff bu, basit bir tekniğe gider mi hiç.
Kim söyledi hatırlamıyorum ama ilk Daredewill söylemiş olabilir. Yüzde işin geyiği ama ciddi güç kaybı yaşadığı yabancıların deyimiyle “ Gerçek “ bir olgu.Gamma %90ını götürdü ya :d Hani Şu Kaido'yu da bitirecek sözde teknikti
Geçti o işler.Marco'yu 2dkda bülbül yapan kişinin dengiyle 30 dk base halde dövüşüyor Luffy.
Cracker kendi meyvesini hard ctleyen Nami+Luffy'ye 11 saat dayanmış bir adam.Diğer gerçekleri de görmek lazım arada.Kim söyledi hatırlamıyoru
Kim söyledi hatırlamıyorum ama ilk Daredewill söylemiş olabilir. Yüzde işin geyiği ama ciddi güç kaybı yaşadığı yabancıların deyimiyle “ Gerçek “ bir olgu.
Luffy’nin her zaman iksiri vardı ama Zoro’ya daha yeni verildi Luffy fanları. ?Fanı oldukları karakter etle düzeliyor gelmiş iksire laf ediyorlar güler misin ağlar mısın
İmparator devirecek tekniğe dayanmasına rağmen düz insanla dövüşürken yorulan Doff sama...Tabii.Tüm adayla da vs atmış reis.Tüm adadan kasıt ise karşısına çıkan fodderlar
Kendini iyileştirmesi de "gerçek" bir olguydu yanlış hatırlamıyorsam.Kim söyledi hatırlamıyoru
Kim söyledi hatırlamıyorum ama ilk Daredewill söylemiş olabilir. Yüzde işin geyiği ama ciddi güç kaybı yaşadığı yabancıların deyimiyle “ Gerçek “ bir olgu.
Onu Alpa güzel uydurmuştu hatta yeni organ yapıyordu organ mafyalığına da el atmıştı.Kendini iyileştirmesi de "gerçek" bir olguydu yanlış hatırlamıyorsam.
En son mangada da kendini iyileştiriyordu ama iyileşmenin tanımını değiştirdiyseniz bilemem tabi.Onu Alpa güzel uydurmuştu hatta yeni organ yapıyordu organ mafyalığına da el atmıştı.