Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben zaten sanji ile zoro kiyaslamalarini anlamiyorum. Zoro bariz bir sekilde tayfada luffy den sonraki adam. Sag kol. Guc siralamasi belli yani diger buyuk tayfalardaki gibi. Luffy zoro sanji. Sanji de guclu adam ama bir tikta olsa zoro alti.
zoro zaten iki yonkouya karşı savaştıktan sonra çıkıyor king karşısına... o arda sanji naaptı? hiçbi şey... gitti eziklerin ağına takıldı kerhane peşind koştu... üstelik marco da king ve queeni yorduktan sonra ancak sanji queen karşısına çıkabildi. oda bence jinbei vs queen çizmeliydi, sanji ancak whos who ile falan kapışabilecek seviyede şu an
 
Tamam adam akıllı darbe yemedi, Killer handikap bırakırsa Big Mom'dan güçlü Killer'in saldırıları derim.
Bir tane yıldırım yedi en başta o da tam belli değil yedi mi yemedi mi. Sonra bir yumruk yedi Big Mom'dan. Yeni ruh ile yaptığı saldırı ona vurmadı savurdu sadece. :(

Net yediği bir tane darbe gördük. O da Page One'ın ki ile kıyaslanmaz bile.
 
Aslında bu Kid'in hasar alma meselesi bana çok da kötü gelmemekte.

Bence Luffy ve bu iki supernova arasında bu kadar fark olmamalıydı. Hani şuanki denklemde bir Kid ve Law tek Luffy anca edecekler.

Dolayısıyla denkleme eklenecek bir hasar alma meselesi iş görür.
Kid'i bıçaklayarak farkı azaltıyor işte xD
 
Oda ve editörleri butona bastılar. 2021 yılının ilk yarısı manga ve cilt satışlarında İlk 10 a zor girebildi OP. Bunu görünce de fanservis butonuna bastılar. OP'nin bir daha eskisi kadar popüler olmasının zor olduğunu anladılar. Seriyi bitirecekler.


Boş boş geçti arklar. Sanji ,Zoro ve Luffy için kendi geliştirebilecek onca zaman varken. Luffy'nin zamanını Hordy, Ceasar gibi çapsızlarla. Zoro'nun zamanını Ayyaş Ahtapot, Monet, Pica gibileri ile , Sanji ise zaten Jabrayı yendiğinden beridir bir arkta karşı ekibin güçlülerinden biriyle eşleşip bir halt yapmışlığı yok.

Ancak sırf şimdi aceleniz var diye Luffy bu ark 2 kere shit-diff yediği Kaido'yu yenecek! Kaido kim ; "Havada, karada, denizde var olan en güçlü yaratık!" . Luffy'nin son dövdüğü 2 rakip kim ? Dof ve Kata.. nasıl dövdü ? Resmen averaj farkıyla göt zoruyla, bir sürü yardımla.


Luffy şimdi Kaido dövecek.

Sanji'yi aralarında 1M ödül farkı olan adamın karşısına diktiler. Peros + QUeen'i base halidne Looney Toons karakterleri gibi komik bir şekilde tokatladı. Aynı adam ark başında zırhı varken Page One'a karşı net bir galibiyet alamıyor. Ark ortalarında da Black Maria'nın örümcek ağlarından kurtulamıyordu, Drake buna tek hamlesi ile "siego" çekiyordu.

Zoro ? Arkın başında yanında Luffy varken max hızı 200km/sa olan Gazelleman'den blitz yiyor. Hawkins'den kaçıyordu. Ark ortasında da Apoo'yu indirmek için Drake'e ihtiyaç duyuyordu.Ha gene Zoro allahtan Kaido karşısında bir şov yaptı da biraz ("ya bu adam King'e gidebilir" dedirtti. Bİraz hazırlandık.


Peki bizim ekibin bu kadar fazla plot tarafından, yazar tarafından doğal olmayan bir şekilde ittirilmesi ve döte bala güçlendirilmesi için kimler feda edildi ?

King, Queen ve Marco üçlüsünün ark boyuncaki fakir performansı sebebiyle Yonko Kumandanı denen şey küçültüldü halbuki önceki arklarda Tümen Komutanı dediğimiz şey böyle ucuz bir şey miydi ? Değildi.

Kaido zaten hiç o en güçlü yaratık havasını veremedi. TÜm Kemikleri kırılmış Zoro'nun bir atağı bile kalıcı yara açıp iz bırakabiliyor ve bu adamı bağırttırıyorsa (gerçi Kiku ile Raizo bile bağırttırdı da neyse) Demek ki bu adam Mihawk görse, şahadet getirecek. Bu nasıl en güçlü yaratık ?

Big Mom zaten 2 ark üst üste Bİg Meme oldu. Bir önceki ark zayıf düştü denildi,bu arkın başına kendinde değil denildi. Hah çok şükür arkın ortasından beridir kendin de ? Daha ultimate meyve atağı ile Ulti gibi birine tek atamıyor kadın :D :D Göğsünde üç delik, kafasını yarısı olmayan, haki kullanamayan hasta WB bu ikisinden daha korkutucu idi.


Marco'ya gelince, yazıklar olsun oda. Bu adam Kizaru ile dövüştü, Akainu'yu durdurdu. Garp'dan yumruk yedi. Kairoseki takılınca lazer attılar, kurşun sıktılar, yere yapıştırdılar, kardeşinin ve babasının ölümünü gördü. Mental ve fiziksel her türlü travmayı yaşadı yine de sınırına gelmedi de ?

%100'ün de dövüşmeyen ve dövüşün %70 lik kısmında Queen'in olmadığı total de maximum 30-40 dakika süren King ve Queen yüzünden "sınırına mı geldi" ?

Kardeşim sen demedin mi Zoan'ın diğer meyvelere üstünlüğü dayanıklılık diye ? Sonra gene sen demedin mi Antik Zoan olunca bu dayanıklılık daha da fazla oluyor üstelik biraz da olsa hızlı iyileşiyorlar diye. Gene aynı sen Oda pardon SOda Mistik Zoan bunların en nadiri en güçlüsü dedin.Marco , Mistik Zoan. Hem de neyin zoanı? Ölümsüzlük ve sürekli yeniden doğuşun sembolü Anka Kuşu'nun mistik zoanı ?


Koca Sulong ordusu + Ino-Neko Kombosu Jack'i sınırına getiremiyorsa,9 Kın +5 Supernova + Yamato -> Kaido'yu sınırına getiremiyorsa, Luffy'den yediği G3, Ussop'dan yediği oklar ve de Big Mom'ın meyve atağı Ulti'yi sınırına getiremiyor bu kız hala Usopp peşinde koşuyorsa. Whole Cake Island Sezonunda 20 saat Chopper Guard Point formunda Gemiyi, Big Mom'dan korurken sınırına gelmiyorsa.


Ulan koskoca Anka Kuşu nasıl sınırına geliyor???: Bu Marco'nun suçu değil çünkü MF'de çok daha zor bir savaşın bu adamı sınırına getiremediğini gördük. Bu Oda'nın bizim çocuklara yol açmak için Marco'yu aşağı çekmesidir. Ben zaten anlamadım Marco neden geldi ? Başta gelmeyeceğim dedi sonra pişkin pişkin geldi ? gelmese de olurmuş.


Kınlar bizde, Drake bizim tarafta, Kid ve Killer bize yardım ediyor. O-Tama onbinlerce kaido askerini bizim tarafa çekti. Başta Hyogoro olmak üzere pek çok Udon mahkumu bize yardım ediyor. Law'ın tayfa Luffy'i kurtarıyor. Minkler tam kadro burada. Kaido'nun öz kızı da bize yardım ediyor.

Eee ? Marco şu arkta Chopper'a veba konusundaki yardımı hariç ne fark yarattı ki ?


Zamanında Goroseiler,teach, gura gurayı ele geçirdikten sonra onu kim durdurabilir diye konuşurken. Yonkolar haricinde sadeec Marco'yu saydı (kalan WB tayfası ile beraber). Ace ölmüş, WB ölmüş, Jozu kötürüm. Buna rağmen Gorosei'ler Marco sayesinde hala o tayfayı bir junior Yonko tayfası seviyesinde görüyordu. Marco'ya böyle bir hype yarattı Oda hem MF'de hem de MF sonrasında.


Şİmdi ise ark boyunca kayda değer hiç bir halt etmemiş King tarafından sınırına getiriliyor ? Kaldı ki King tüm dikkatini vermiyor bile. Den Den Mushi ile konuşuyor, kendilerine ihanet edenleri dövüyor. Emir Veriyor. Queen desen yarısında bıraktı gitti o dövüşün. Chopper ile dövüştü. sanji ile dövüşüyordu ve Queen'e ihanet eden udon tayfası ve samuraylar ile dövüşüyordu.

Yani en az 1 saat Queen + king tüm dikkatini Marco'ya vererek.Hibritlerini kullanarak, ultimate atak kullanarak. Gerçekten, Marco'ya orayı cehennem etseler. Marco sonra deseki "ben öldüm, ben bittim" eyvallah reis sen yapacağını yaptın derim. Ancak Oda o kadar rezil bir off-panel dövüş çizdi ki (son 3 arktır yaptığı bu zaten). Marco, Queen'i tutup Chopper'a tokatlatıyor King nerede ? Bilmiyoruz.

King denden mushi ile konuşuyor Marco ile dövüşünün ortasında, Marco nerede ? Bilmiyoruz.

Aynı Queen Haki bilmeyen, kendi güçünün %100 farkında olmayan bir BM'den dayak yerken.Bilinci Yerinde Big Mom, Marco'yu yenmek için yeterli ruh ve homie'si olmadığından dert yanıyordu. Şimdi aynı Queen'in sadece %30 lık kısmında bulunduğu bir savaşta Marco sınırına geliyor :D :D :D



Yazacağın serinin ben. zamanımızı çaldın Hordy ve Ceasar gibileri ile. Balık Adam adası sadece lore için gerekli olan bir şeydi. 10 bölüm de biter Punk Hazard Dressrosa hazırlığı 15 bölümde biterdi istese. Onca zaman tayfa bir bok yapmadı. Dressrosa da Zoro, Pica'yı bile Orlombus'un yardımıyla aldı. Sanji, Viola'nın dötünün dibinden ayrılmadı.

WHole cake arkı Sanji arkı olacak dendi bir halt yemedi. Tayfanın yarısı arkta yoktu zaten. Luffy ise bir sağ kolu kılpayı anca yenebildi.


Şİmdi ? ? :D :D Lel. Oda dünyanın yazması en kolay serisini yazıyor şu anda. Çünkü o an neye ihtiyacı varsa plotun, o an onun işini ne kotaracaksa ona göre yazıyor. Hiyerarşi, denge, liyakat, denklem, tutarlılık. Bunları pencereden dışarı atmış reis.

Ama işte favori karakteri iki adam dövünce "Üwoooooğğğğ" çeken low-manga tüketicisi oldukça. Oda böyle de milyonları cebe indirir. Umarım bu hamlelere rağmen satışları çok artıramaz da iyi bir mesaj olur. Gerçi Jujutsu ve Fire Force 1er aylık ara verdiler. Gene OP'nin ekmeğine yağ sürüldü.


Neyse çok doluydum uzattım. Kusura bakmayın.
 
Meyve farkı hiçbir zaman olmadı.Adamın baştan itibaren dediği "benim meyvem senin meyveni taklit edebilir "sadece.Ki g4 taklitini yapamıyordu mochinin yapısından dolayı.G4 gibi bir güç yoktu Kata'nın meyvesinde yani.Hakilerde üstündü.

Luffy'nin kendisi lastik Mochi'ye kaybedemez dedi zaten.Herifin Luffy'den bariz üstün olmasının en büyük sebebi de gözlemdi.Dayanıklılık,fiziksel güç konularında Luffy öndeydi bu adama karşı.İrade zaten.

Üstte yazdığımı okumuşsundur zaten.Herif hepsinden güçlü diye ben yazmıyorum.Marco'yu önde görüyorum hatta kendisinden.En son roundta da Luffy gözlemi tamamen geliştirip en hızlı formunu açtı adama karşı.Ona rağmen uyanışını açmayan Kata'ya üstün gelemedi.

Silahlanma farkı da şöyle.Luffy silahlanmada da geride olsa bile g4ün sağladığı fiziksel güç ile bunu dengede götürebildi.Ki meyvesinin büyük payı var.Kaido'nun kanabosunu da,Kata'nın kare mochi ataklarını da elleri şişerek tankladı ama bir yeri kırılmadı Luffy.
Taklit edebiliyor fakat bir yeri atlıyorsun,daha üstün bir şekilde yapıyor bunu.
Ve bide Kata'da uyanışta var bu da meyve üstünlüğüne giriyor.

Zaten Luffy'nin dayanıklılığı dillere destan sürekli kalkıyor ayağa ;) Burası bariz plot bence.

Neyse sende Kata'yı çok abartmıyorsan problem yok.
 
Son düzenleme:
Bir tane yıldırım yedi en başta o da tam belli değil yedi mi yemedi mi. Sonra bir yumruk yedi Big Mom'dan. Yeni ruh ile yaptığı saldırı ona vurmadı savurdu sadece. :(

Net yediği bir tane darbe gördük. O da Page One'ın ki ile kıyaslanmaz bile.
Saldırıyı savuşturduysa niye uçuyor geriye doğru?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık