Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco ya laf eden zorocular desem laf edemezler kendi bindikleri dalı kesmezler.Luffy ciler desem bir anlamı yok.Sanji ciler içinde hiçbir mantığı yok.Kim bunlar.King fan lobisi diyeceğimde toplasan 1-2 kişilerdir.
 
Zaten Luffy bayağı gerideydi Kata'ya göre.

Ama sen sadece Luffy geleceği gördü denk oldu diye mi düşünüyorsun ?

O kadar silahlanma farkı,meyve farkı vardı onlar ne oldu ? Neden yenildi mesela ?

Dövüş saçma sapandı zaten dayak yiyerek kazandı bir nevi.

Şimdi dövüşü de tartışmayalım.Ve ben King'i,Marco'yu falan tam manada görmeden.Kata çok güçlüymüş moduna girip gaza gelmem.
Meyve farkı hiçbir zaman olmadı.Adamın baştan itibaren dediği "benim meyvem senin meyveni taklit edebilir "sadece.Ki g4 taklitini yapamıyordu mochinin yapısından dolayı.G4 gibi bir güç yoktu Kata'nın meyvesinde yani.Hakilerde üstündü.

Luffy'nin kendisi lastik Mochi'ye kaybedemez dedi zaten.Herifin Luffy'den bariz üstün olmasının en büyük sebebi de gözlemdi.Dayanıklılık,fiziksel güç konularında Luffy öndeydi bu adama karşı.İrade zaten.

Üstte yazdığımı okumuşsundur zaten.Herif hepsinden güçlü diye ben yazmıyorum.Marco'yu önde görüyorum hatta kendisinden.En son roundta da Luffy gözlemi tamamen geliştirip en hızlı formunu açtı adama karşı.Ona rağmen uyanışını açmayan Kata'ya üstün gelemedi.

Silahlanma farkı da şöyle.Luffy silahlanmada da geride olsa bile g4ün sağladığı fiziksel güç ile bunu dengede götürebildi.Ki meyvesinin büyük payı var.Kaido'nun kanabosunu da,Kata'nın kare mochi ataklarını da elleri şişerek tankladı ama bir yeri kırılmadı Luffy.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık