Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1006 ve 1007'yi okursan queen'in onu çoğu zaman takmadığı king'in mal mal ortadan kaybolup durduğunu görürsün. Neyse off-panel i tartışmayacağım. Gördüğümüz hiçbir şey yok. Marco benim beklentimin çeyreğini bile karşılayamadı. Luffy ile denk gorüyordum ama wano başı luffy bile indirirmiş bunu.
1006. bölümde full King ile Queen'e karşı savaşıyor yahu adam.Queen işini bitirdiğini sanmış samurayları harcayacak iken Marco geliyor işte .d.King ve Queen dövüşte sürekli ortadan kayboldu zaten.Sadece Marco'luk değil bu durum.Ki dediğim gibi 1000.bölümden itibaren adam 2v1 yapmış belli aralıklarla.Kendisi diyor zaten bunları tek başına tutmak zor diye.1 dklık kısım değil yani olay.

O kadar beklentiye girersen normal ama beklentilerinin karşılanmaması.Marco'nun Luffy ile denk olmasının zaten imkanı yoktu yav.Bırak şu anki Luffy'yi,ileri silahlanma öğrenen Luffy de herhangi bir sağ kolun üstüydü zaten.Uyanış göstertmemesi garip olmuş ama adama.
 
Marco haterleri çıkmış ortaya. Ne bekliyordunuz King ve Queen'e tek atmasını mı ,adamın meyvesine bakınca olayının uzun dövüşlerde avantaj kazanması dersiniz zaten kaba taslak. Sanki king-queen düşmedi Marco arc boyu köşede yatacak havası veriyorsunuz yorumlarda garip.

BM tarafına geçer iki bölüme, orayı da oyalar Kaido düşene kadar. Law ve Kidd yeterli zaman kazandırdı diyecek 2 bölüme.
 
Adam pes ediyorum pilim bitti demiş siz kaido’ya, big mom’a dalar diyorsunuz.
Kimse tek dalacak demiyor zaten.Şu anda Kid ve Law orda.Marco ile beraber 3-1 Big Mom la kapışacaklar.Sonunda Big Mom düşermi pek ihtimal vermiyorum.Bu arc da düşeceğini zannetmiyorum.Muhakkak devler adasına saklayacaklar Big Mom ı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık