Bu kız bana Mugen no Junin'den Makie'yi anımsatıyor. Yani Kuina öldü ama Makie kendi evrenindeki en güçlüdür, bir kadın olmasına rağmen. Kuina ölmeseydi belki de öyle bir şey olacaktı.
Zoro'ya Mihawk dışında aşağıdan bakabilen tek kişi.
Marco net trollemiş Kizaru'ya acıttı dediği gibiMarco: "Tamam tamam. Vazgeçtim...
Yeterince savaştım. Benim rolüm burada bitiyor.
"Yıldızların" sahneye çıkma zamanı!
Bu kısım yeterince açıklayıcı zaten bölüme de gerek yok.
Marco daha fazla tutabiliyor diye kim dedi ? Bu bölüm bile 2 kişi saldırmaya devam etmişler adama.Tüm wano arcı boyunca siz kalktınız zaten sabırsızlanman normal amaBen daha dün ne dedim.Marco’nun o sözü daha fazla tutamayacağı anlamına geliyor demedim mi ? King şov başlayacak gibi sen yavaştan kalksan iyi olur.
Hala hikaye anlatıyorsun. Sen demiyor muydun bir ona bir buna pata küte dövdü diye.Ama görünüşe göre öyle olmamış sınırına geldiğine göre.Bunun üzerinden King ve Queen gömüyordun birde.Kaç kez söylemem lazım Feat olayı çoğunlukla yanlıştır.Çok nadir şartlar altında temiz ve %100 ortaya koyduğun bir dövüşte doğrudur.Marinefordta daha çok kişi daldı Marco'ya hem de savaşın aşağı yukarı aynı uzunluklarda olması lazım.Fakat sınırına gelmemişti Marco unutma bunu.Marco daha fazla tutabiliyor diye kim dedi ? Bu bölüm bile 2 kişi saldırmaya devam etmişler adama.Tüm wano arcı boyunca siz kalktınız zaten sabırsızlanman normal ama
2v1 sonrası,1v1 King indiremedi adamı daha saate kadar.Üzerine gene bu bölüm 2v1 ahahaha.
King şov dediğin de en fazla 30-40 dk içinde indirilmek olacak
King queen saldırıları>marineford+garp, amirallerin seviyesi gittikçe düşüyor gibi. Kaido çabuk indirirmiş marcoyuHala hikaye anlatıyorsun. Sen demiyor muydun bir ona bir buna pata küte dövdü diye.Ama görünüşe göre öyle olmamış sınırına geldiğine göre.Bunun üzerinden King ve Queen gömüyordun birde.Kaç kez söylemem lazım Feat olayı çoğunlukla yanlıştır.Çok nadir şartlar altında temiz ve %100 ortaya koyduğun bir dövüşte doğrudur.Marinefordta daha çok kişi daldı Marco'ya hem de savaşın aşağı yukarı aynı uzunluklarda olması lazım.Fakat sınırına gelmemişti Marco unutma bunu.
Diğer ikili hadlerini bilsinSiz daha durun Zoro ve king kral hakilerini kullanınca sanji diyecek ki: bu kadarını yapamasaydı kendimize başka bir yardımcı kaptan arardık.