Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
F.Tail yada Boruto evreninde gayet mümkün bu dediğin.:D Yada daha iyisi @sensey evreninde sürtünme katsayısı sıfırmış tek bile atabilir.
FT ve Boruto evrenleri kadar dengeli bir op evreni söz konusu değil. Bu nedenle çekincelerim mevcut ancak Sakazuki ve diğer amiraller ezici güçlere sahipler.

İşin aslı yonkoular Kinemon veya Coppa gibilerden ayar yiyebilen kişiler. Bu kadar açık veren kişilerin Sakazuki gibilere karşı kaybetmesi kuvvetle muhtemeldir.
 
Teach zaman atlama öncesi elinde hem Gura Gura no Mi hem Yami Yami no Mi bulundurmasına ve yanında Dünyanın en korkunç suçluları olmasına rağmen Akainu'yu görünce topuklamıştı ve zaman atlama sonrası Sakazuki çok daha güçlendi Teach'de Gura Gura no Mi'yi daha iyi kullanmayı öğrenmiştir bence Sakazuki fiziksel güç olarak çok daha güçlü ve şeytan meyvesi olarak denk denilebilinir Teach böyle adamlarla genelde sadece kaba kuvvet yerine sinsilikle savaşır ama Sakazuki'de sinsi biri güzel bir fight olur. Diğer yonkolar fiziksel olarak canavarlar yani Bence Sakazuki tek başına 3'ünden hiç birini yenemez ama Karşısında hangi Yonko olursa olsun Sakazuki ile savaşıp onu öldürdükten sonra (Bence Sakazuki ölmeden bırakmaz) Öyle sapa sağlam oradan ayrılamaz EN AZ BİR KOL EN AZ veya daha fazla yara alıp çıkar ki magma ile her türlü sadece bir koldan fazlasını alır (Sakazuki'yi günahım kadar sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık