Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Güçlü demek her zaman kazanır demek midir? Veya güçlü olanı yendiğinde, yendiğin kişiden daha mı güçlü olursun? Sadece ana karakter mi kendisinden güçlüyü yenebilir?

Neyse Sakazuki belki en güçlü değil, unvanı da yok ama inancı ve potansiyeli var.
 
Yonkouların gördüğümüz gücü, bizimkiler karşısında eğilip bükülen bizimkiler ölmesin, kaçsın, 10 dakka dinlensin geri gelsin diye 40 takla attıklarını gördüğümüz gücüdür. Bunu göz önünde bulundurursanız Sakazuki'nin şansı -100'dür. Göz önünde bulundurmazsanız Sakazuki'nin şansı 0(sıfır)'dır.
 
Akainu iyi güçlüde seride şuan en sıkıntı çıkaran iki karekterin teach ve kaido olduğunu düşünüyorum.
Kaido dedigimiz adam daha vücuduna silahlanma veya h.haki kaplamadı. Sadece derisiyle luffynin gear 4 ryou ve h.haki saldırısına dayanıyor. Akainu o saldırılara dayanırmı bu kadar tartışılır.
Hadi logia sağa sola kaçsın diyicem luffy geleceği görüyor.



Shanks her ne kadar güç kaybetmedi densede tek kollu olması bana dezavantaj gelmiştir hep bir eliyle saldırma diğer eline h.haki kaplayıp savunma yetisini kaybetmis çünkü.. Yinede kılıç ustalarının gücünü hafife almamak gerek.

Belki şuan bigmomu alabilir tek oda savaşı uzatırsa. Gerçi bigmomu da yenemez gibi hAki canavarı olmasını gectim hayvan gibi tehlikeli saldırılar yapabiliyor hızlı şekilde.

Şunu anladık eğer gördüklerimiz kadarsa amiraller ve yonkoular arasında sağlam bir duvar var.

Kaidonun derisi zaten güçlü bide haki kaplasa magmanın imkani yok zarar veremez.kaido tutar akainuyu çıkarır bulutlara denize fırlatır.
 
Eğer Akainu kafamda canlandırdığım gibi taşan hakili eline aynı zamanda lav koyup dalıyorsa Kaido, Big Mom savunması falan bu adamı durduramaz. Benim tahminim dediğim gibi elini hem haki hem de lav ile kaplıyor. Ama WB hakili bisento savururken deprem kullandığına kesin bir ibare olmadığı için kafamda soru işareti oluşuyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık