Kaido ile dövüşünü görmek istiyordum bunun. Luffye kaldı Kaido. Umarım bi fbde görürüz Akainunun amiral terfisi almasını sağlayan Kaido dövüşünü:sWano'ya şöyle girse seri biter.
Yer Allah'ın yardımıyla tesadüfen yarılmadı sonuçta. :dBeyazsakal dua etsin yer yarıldı da içine düştü
Beyazsakalın yüzü suyu hürmetine yarıldı :dYer Allah'ın yardımıyla tesadüfen yarılmadı sonuçta. :d
Rivayete göre Shanks Akainu'ya gelip iş birliği teklif etmiş. O da öyle yükselip yonko olmuş.Kaido ile dövüşünü görmek istiyordum bunun. Luffye kaldı Kaido. Umarım bi fbde görürüz Akainunun amiral terfisi almasını sağlayan Kaido dövüşünü:s
Öyle bir şey mi var?Akainunun amiral terfisi almasını sağlayan Kaido dövüşünü:s
Görmeyiz bence. En iyi ihtimal WB Akainu dövüşü gibi bir iki yumruk vurulan bir dövüş olur ya da diğer mf dövüşleri gibi. Seride artık diğerlerini geçtim tayfa dövüşlerini bile görsek kalkıp dans edecek hale geldik . Bleach değil bu seri .sKaido ile dövüşünü görmek istiyordum bunun. Luffye kaldı Kaido. Umarım bi fbde görürüz Akainunun amiral terfisi almasını sağlayan Kaido dövüşünü:s