Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Marco

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 255 90.1%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 28 9.9%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Beklentimin tutmaması Oda'nın büyük abdestini serinin orta yerine yapmasıyla aynı zamana denk geldiyse yapacak bir şey yok. Marco'dan önce de ödüller aptalcaydı. Sanki o zaman memnundum da şimdi Marco'da yan çizmeye başladım gibi bir durum yok ortada.
Yok da patlama noktası olacak ödülün Marco olmaması lazım.En başta en çok aranan adamın sağ kolunun 600 milyon ödüle sahip olduğu yerde bide.Şu anki senaryoda senin Mihawk 2 milyar ya da üstü çıkarsa ciddi güçlü olduğu herkesin kabul edeceği bir zorunluluk olur bildiğin.
 
E. Oda ödül konusunda çok başarısız oldu. Bunun somut çok örneği var.

Jinbei gibi bir adama bile verilen ödül ortada. Kıçı kırık İzou daha yüksek. Neden?

İzou kim ulan. Jinbeinin yaptığı şeylerden fazla ne yapmış olabilir?
(Jinbei savaş lordu ödülü dondurulmuş muhabbetine girmek bile istemiyorum)

Marco için sırf Queen den ötürü böyle bir ödül vermiştir. Baktı batırıyor bari ucundan sağından vereyim birilerine dedi.
Shichibukailerin hepsinde bu sorun var. Adamlar kaç senedir aktif değiller, önemli olaylara katılsalar da hiç bir şekilde artık yaşamadılar.
Crocodile da mesela 81 M. Fakat adam Shichibukai olduktan sonra gidip WB ile dövüşmüş, daha sonrasında korsanları falan avlamış. Gazeteler kahramanlık haberlerini yazıyormuş, Mangaka'nın deyimiyle '' Gençliğinde denizlerde Luffy gibi hızlıca yükselmiş'' ama baktığında ödülü 81 M. Hancock da öyle o da mesela 80 M ödüle sahip.

Bu biraz Shichibukailerin ne zaman o konuma geldiklerine bağlı. Hancock, Croc gibi kişiler çok gençken ve çok fazla ödül artışı yaşamadan olmuşlar, muhtemelen ilk büyük icraat da Denizciler yanlarına çekmeye çalışmış. Law da mesela çaylaktı ama daha sonrasında korsanların kalbini götürüp Shichibukai oldu.

Fakat mesela Dof, Tsuru'dan falan kaçıyordu bir şeyler yapıyordu falan artışı almış hemen. Daha sonra da Shichi olunca ödülü diğerlerinden biraz daha fazla olmuş.
 
Yok da patlama noktası olacak ödülün Marco olmaması lazım.En başta en çok aranan adamın sağ kolunun 600 milyon ödüle sahip olduğu yerde bide.Şu anki senaryoda senin Mihawk 2 milyar ya da üstü çıkarsa ciddi güçlü olduğu herkesin kabul edeceği bir zorunluluk olur bildiğin.
En baba ödüller açıklandı(yonkoular). Bundan sonra en merak edilen ödüller sağ kollarınkiydi. Tutup da Jack ayarı adamların ödülünü adaletsiz ayarladı diye Oda'ya sövecek değildim ya. Marco'nun ödülü baştan sona hayal kırıklığı. Hee Wano'dan sonra zaten yükselticem diğer sağ kıllarla arasindaki makas açılmasın kafasıyla yaptıysa hadi yine bir nevi. Ama onu da yapmayacaksa ödül olayı benim için bitmiştir. Marco bardağı taşıran son damlaydı benim için.
 
Şerefsiz oda başkasının doktorunu yap 1.374.000.000 bizimki olsun 100 beli chopper big moma queene yenemese bile kafa atıyor lan insan o gemide durup hiçbir şey yapmasa bile verir bi 20 30 milyon ilk başta güldük uzatmaya ne gerek var
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık