Waytbiurd xdArkadaslar Marco ile ilgili video hazirladim, belki arasinda bilmediginiz bilgiler vardi ^^
Güzel olmuş bu arada
Waytbiurd xdArkadaslar Marco ile ilgili video hazirladim, belki arasinda bilmediginiz bilgiler vardi ^^
vallahi wikide falanda ödülü 1.374.000.000 olarak gözüküyorMarco’nun ödülü 1.374.000.000 Beri olarak açıklanmış. Doğruluğu nedir acaba?
Kaynağı bunlardan biriymiş. Açıklanmış yani.vallahi wikide falanda ödülü 1.374.000.000 olarak gözüküyor
Bunlar sallama değil miydi, fan yapımı. Bu kartlarda shanks de doğu mavideyken yonkouydu diyordu sonra yalan çıktıKaynağı bunlardan biriymiş. Açıklanmış yani.
Sadece o da değilmiş. Bunlar da var. Devrimcilerin bazıları da açıklanmış.
Bounties of Marco and Revolutionary Army Commanders REVEALED! - One Piece
Advertisements New Bounties were revealed in the new Vivre Card – One Piece Visual Dictionary. As the former 1st Division Commander of the Whitebeard Pirates, Marco held authority over the 1,600 crew members lower-ranked than commander, while enjoying particularly deep trust by Whitebeard as his...www.opfanpage.com
Zaten açıklamada da Wano'dan sonra artabilir deniliyor.Ödül bana makul geldi. Kendi halinde takılan bir tayfanın üyesiydi Marco. Ayrıca sağ kol olarak düşünmekten ziyade odenden sonraki adam olarak düşünürsek ödülü daha makul geliyor. Bu adam queen ile kingi aynı anda tutuyor elbette güçlü bir adam ama etrafa saldığı tehdit Jack kadar bile yok. Adamın kendi gücü az olsa bu sefer gidip kitle imha silahıyla falan vuruyor. Jack dediğimiz adam katakuri ile aynı ödüle sahip ama katakuriye bakıyorsun adamda her şey var ama yerinde duruyor herif. Biri canını sıkarsa müdahil oluyor. O yüzden bu ödüller yanıltmamalı marconun ödülü bence gayet yüksek.
Şu an çok bir aksiyonda bulunmadı tayfaya katılacağını da düşünmüyorum ama ister istemez aktif hale geldi adam bir artış ben de bekliyorum ama artmasa bile bu ödül düşük değil kesinlikleZaten açıklamada da Wano'dan sonra artabilir deniliyor.