Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Ne mi yapsın ? İşini bitirsin, ne yapacak başka ?

Çocuğun işini bitiren yok ama geri geliyor diye paye biçiyorsunuz, adamın işini bitirmezsen geri gelecek tabi ne olacak. Üstelik dövüşürken hakim bitti deyip kaçan biri Luffy ve Kata da eşit olsun diye kendini yaran biri olarak resmedildi. Hiç bir şekilde Luffy'e yükselmemesi lazım eğer o kadar onurluysa dövüşlerde.

Kaido da aynı şekilde, 10 kere işini bitirebilirdi ama şimdi bakıyorum bütün lütfücüler uçuyor, hep geri geliyor Lütfü diye, geri gelecek tabi başka ne olabilir :oleyo2:



Zoro > Luffy irade işinde de.
En başta bi kere baygın diye bıraktı. Şurası o da:

Geri kalktığını görünce zaten yumrukları bırakıp mızrağını çekti ve kovalamaya başladı öldürmek için. Mızrağı çekerken söylüyor “bunlar son sözün mü” diye:


Luffy bi türlü mızrak yemeyince de mochiyle boğup bıraktı. Bu mangada o mochiyi yiyerek kendini kurtaracak kaç kişi vardır ki? Bunu düşünememesi normal. Ordan sonra boundman zaten yıkılmadı ve kaçtı 2 saat sonra bitince.

Döndüğünde de kata luffy’nin kalkmasına izin vermiyordu. Yerden kalkmaya çalışırken hareketlerini okuyup dövüyordu hatta. Yine sürekli kalkıyor diye mızrak çekti hatta ama luffy onu yemiyor. Fazla atik.

Kata sadece luffy geleceği görmeye başlayınca iradesine saygı duyup kalkmasını beklemeye başladı. O da başkasının söylediği gibi aşk ilanı gibi bişey artık. Mızrağını kullanmadı, yerdeyken dövmeyip bekledi. Ama luffy’nin gelecek görmeye başlamasına kadar öyle değildi. Mızrakla öldürmeye çalıştı luffy çok atik çıktı, mochiyle boğmayı denedi çocuk onu yedi çıktı. Normal dayakla da yerde kalmıyor. Onun için dedim ne yapsın diye. Luffy gelecek görmeye başlayana kadar elinden geleni yaptı kata.
_____________

Ordan sonrası da irade savaşıydı artık. Kimsenin ölmeyeceği belli. Sürekli düşüp geri kalkan adam vs asla düşmeyen adam dövüşü izledik. Ya luffy bi daha geri kalkmayacaktı ya da kata sonunda yere düşecekti. Biri pes edecekti eninde sonunda. Luffy daha iradeli çıktı. Ama dünyanın en iradeli insanından daha az iradeli olmak seni iradesiz yapmaz. Luffy komadayken bile dövüşmeyi bırakmayan, kral hakisi atan ve hatta denizin dibinden “bekle seni dövmeye geliyorum” diye telepatik mesaj veren bi manyak.
 
Son düzenleme:
Katakuri Luffy'nin rakibi diye eleştirilmiyorsa hiçbir şey bilmiyorum :D . Hem güç hem de kişilik bakımından serinin en iyi karakterlerinden biridir. Kişiliği olmayan karakterde bile kralın hakisi çıktığı evreni okuyoruz. Yapmayın lütfen.
 
Katakuri Luffy'nin rakibi diye eleştirilmiyorsa hiçbir şey bilmiyorum :D . Hem güç hem de kişilik bakımından serinin en iyi karakterlerinden biridir. Kişiliği olmayan karakterde bile kralın hakisi çıktığı evreni okuyoruz. Yapmayın lütfen.
Doflamingo, Franky'nin rakibi miydi ? Onu niye yermiyoruz ?
 
Sağ kol seviyesi demişim, hâlâ da öyle düşünüyorum. Ryou kullanmayı bilen, potansiyel kralların hakisi sahibi, muhtemel kaliteli bir zoan kullanıcısının (ne çok ihtimal varmış :D ) seviyesi bir zahmet Smoothie'yle eşdeğer olmasın
 
Nasıl bu kadar tartışılabiliyor anlamıyorum.
Ulti-çan Lufi ile bildiğin kafa kafaya savaşıyordu ama Yamato Ulti-çan'a tek attı. Sonra Ulti-çan ayağa kalktı ancak Nami/Usopp kovalayacak seviyelere düştü. Linlin bu düşmüş Ulti-çan'a tek attı ama tam atamadı, işini Nami bitirmek zorunda kaldı. Bu denklemlere bakarsak Yamato yonkou seviyesinde bile derdim ama babamı yenenem dedi. Bilemiyorum, belki de yorgun olduğu için öyle dedi. Ama en kötü ihtimal Oden seviyesi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık