Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Göreceğiz kim kime büyük geliyor :mincika:
Şu sayfadaki çarpışma bile Yamato'nun gücünü göstermek için yeterli bir sahne aslında.


Yani karşısındaki kız olmasına rağmen normal formunda değilde hibrid formunda saldırma gereği duymuş Kaido.

Suitli Sanji karşısında hibrid'e giren Page One'den, Luffy'yi kafa darbesiyle indiremeyince hibride giren Ulti'ye, yanındaki yancılarıyla birlikte saldırmasına rağmen yenemeyince hibride giren Who's Who'dan, Marco'ya ve Chopper'e değilde Sanji'ye hibrid açan Queen'e, hatta ve hatta Akazaya Dokuzlusu'na hibrid açmayan Kaido'ya kadar (bizim Supernovalara bile uzun bir süre o formunu açmadı) gördük ki hibrid formlarına sadece, zorlandıklarını ya da zorlanacaklarını düşündükleri için giriyorlar. Yani ortada bir gerçek var. Bu kız boş değil. Onigashima'da ki en güçlü beş karakterden biri konumunda bence şu anda.

1)Big Mom
2)Kaido
3)Monkey D. Luffy
4)Marco
5)Yamato

Diğer beşliyi de sayayım da herkes yerini bilsin :respect:

6)King
7)Kid (Malesef)
8)Law (Law>Kid)
9)ENMA :ehe:
10)Vinsmoke Sanji - Roronoa Zoro
 
Marco ateş üstünlüğü varken bile ruhları zayıf big mom’ı tutamadı. Yonkou tutmak basit bişey değil.

Uzak mesafeden gifter teklemek de basit bişey değil. Zoro bile gifter’larla savaşırken yaralanmıştı. Gayet güçlüler onlar. O gifter franky’i kovalıyordu. Şuan franky bi uçan altılı+askerleriyle uğraşıyor. Bi yandan gifter’la uğraşmasın diye 2 saniyesini ayırıp tekledi yamato.

Sanji, jimbe falan bunun seviyesinde olmaz. Jimbe’nin kazanacağı şüpheliydi hatta who’s who sayı avantajına güvenip ciddi dövüşmemiş şimdiye kadar. Ama yamato sayı dezavantajını geçtim kendini etten duvar yapıp her saldırıyı yiyordu. Yine de kesin kazanacak gibiydi. Sasaki yamato’nun dişleri görünce it gibi korktu franky kurtardı adamı.

suit ve komutan indirme sayesinde arc sonu yakalayabilir sanji.

Zoro ise enmayla o güçte olabilir ama enmayı ne kadar kullanabildiği belli değil. 3 saldırı attı kaidoya. İlkinde nefes nefeseydi. Üçüncüde hem yaralardan hem harcadığı enerjiden bayıldı. 1 vs 1 dövüşüp yarım saat aktif kullanabilecekmiş gibi görünmüyor.

Meyve olmasa beklentim bu kadar olmaz. Şuana kadar gösterdiği seviye pek yüksek değil.
Kaido’nun hibrit olmasına da takılmıyorum. Adam manga karakteri. Mangaka saklayabildiği kadar saklayıp merak yarattı işte. Hibriti bi kere açtı bu arc. Artık hep hibrit takılır. Luffy 3 arc gear 4’ünü sakladı şimdi gemiye, devlere falan bile gear 4 açıyor.
 
Son düzenleme:
Luffy'nin şu an indireceğine inanıyor. Ace'in ise gelecek için lider olacağına. Yine fanlık yapmışsın.
RedTeroR değilim yav ben. :D Ace de en sevmediğim karakterlerden biri. Ama bu yamato'nun Ace e inandığı gerçeğini değiştirmiyor. Ha bunu kız zaten kim gelse ona inanacaktı şeklinde de yorumlayabiliriz o ayrı.
 
RedTeroR değilim yav ben. :D Ace de en sevmediğim karakterlerden biri. Ama bu yamato'nun Ace e inandığı gerçeğini değiştirmiyor. Ha bunu kız zaten kim gelse ona inanacaktı şeklinde de yorumlayabiliriz o ayrı.
Lider olacağına inanmış. Onun yanında savasırdı büyük ihtimal. Yani o sıra için yenebilecegine inanmıyordu Ace'in. Luffy için ise şu an bunu diyor. Aradaki fark bu. Yani Yamato sözüyle Luffy'nin kendinden güçlü olduğunu ima ediyor. Ace için ise oyle bir dueum yok. Aksine teklermis Ace'i.

Ace kim o sıralar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık