Denk dövüşmüştüler flashback’te.Lider olacağına inanmış. Onun yanında savasırdı büyük ihtimal. Yani o sıra için yenebilecegine inanmıyordu Ace'in. Luffy için ise şu an bunu diyor. Aradaki fark bu. Yani Yamato sözüyle Luffy'nin kendinden güçlü olduğunu ima ediyor. Ace için ise oyle bir dueum yok. Aksine teklermis Ace'i.
Ace kim o sıralar.
Yamato yüklenmemistir.Denk dövüşmüştüler flashback’te.
Yamato zaten yeni dünyada gezen bi çaylakla aynı hızda gelişecek değil illa ki geçerdi yamato’yu.
Yamato kehanetin 20 yıl olduğunu biliyor olmalı günlük sayesinde. 4-5 yıl sonra Ace hayvan gibi güçlü olur, yeni nesile liderlik yapıp gelir buraya diye tahmin etmiştir. Zaten ace geri döneceğini falan da söylemiş.
Zamanı bu zaman çünkü, 1 yıl önce gelse sen değilsin bile der Lütfüye 3 kere aldı sonuçta elini ağzına xDYamato yüklenmemistir.
Ben de onu diyorum ona göre öyle demistir. Kehanete göre Ace diye düşünmüş ama o sıra değil. Luffy için şu an öyle konuşuyor.
Yamato asılmamış. Teklerdi Ace'i tekler.Zamanı bu zaman çünkü, 1 yıl önce gelse sen değilsin bile der Lütfüye 3 kere aldı sonuçta elini ağzına xD
Şuan öyle konuşuyor diyor bir de, zamanı gelmiş Yamato yoldan eşek gelse tek başına ona bile seçilmiş olarak bakacak
Apo da asılmadı ama tekledi Luffy'iYamato asılmamış. Teklerdi Ace'i tekler.
Apoo en güçlü atağını yaptı Luffy'e. Luffy'nin olduğu mekanda en ağırıyla o sınanır.Apo da asılmadı ama tekledi Luffy'i
Yapsaydı etseydi de demiyorum direkt manga içinden bilgi.
İzahı olmayan şeyin mizahı olur napsınlar.Amiral ve komutan etmez seçeneklerini her gördüğümde sinirlerim bozuluyor. Bir de amiral e oy verenlerin yarısı amiral fanı. :s
4-5 yıl önceki yamato jinbe seviyesini tekleyecek olsa şuan yonkou olurdu kız.Yamato asılmamış. Teklerdi Ace'i tekler.