Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Bence Kuzan'ın bacak verip Sakazuki'nin kulağından küçük kesik vermesini çizerek Oda bize açıkça anlatmaya çalışmış ama sırf 10 gün boyunca savaşmalarından eşitlerdir diyeceğim
 
Üçüncü komutan ayarı yada altı bekliyorum, üstü çıksa da şaşırmam ama Zoro üstü bir güç gösterirse üzülürüm.
 
Koramiral gücü ne yav :D Amiral adayı olan koramiral de var tekte kafatasını kırdıran koramiral de. Ortalama bir güç değerleri yok ki
Detaya indiğimizde elbette öyle. Ama koramiral deyince bir sınır koyabiliyoruz aslında. Koramiralller arasındaki bu güç bazındaki ranj uçurumu olduğundan* değil hikayeyi satmaktan dolayı.
 
Son düzenleme:
Üçüncü komutan ayarı yada altı bekliyorum, üstü çıksa da şaşırmam ama Zoro üstü bir güç gösterirse üzülürüm.
Zoro üzeri olduğunu zaten gösterdi. Kızına karşı direk hibrid formla savaşmaya girişti Kaido. Yamato'nun zaten çok güçlü olduğu kesin ama ne seviye olduğunu kestiremiyorum. Lakin Ulti, Yamato'dan yediği Raimei Hakke için bu olsa olsa Raimei Yonke olur dedi yani Kaido'nun saldırısının yarısı gücünde olduğunu iddia etti. Buradan da Kaido ile Yamato arasında bir güç analizi yapılabilir. Sağ kol üstü olduğunu düşünüyorum ben şahsen.
 
Tayfaya katılacaksa Jack ve ya bir tık altı, katılmayacaksa sağ kol ve ya üzeri.
 
Son düzenleme:
2,5-3 yıl önce Ace’le denk kapışmış meyvesini kullanmadan (belki de yoktu o zamanlar). Bu ace kısa bi süre sonra jimbeiyi indirdi.
Jinbei bi çaylak kadar gelişecek değildir. Yaşla alakalı olmasa da tecrübeyle alakalı bişey bu. Yamato onun 1-2 tık üstünde olmalı meyvesiz haliyle bile.

Yamato şuanki zoro ve sanjiden güçlüdür diye düşünüyorum. Ama enma ve suit sayesinde altında kalmazlar. Ve bu arc komutan indirip güçlenerek tayfadaki pozisyonlarını korurlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık