Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Lastik Meyvesi

Enel'in meyvesindeki yıkım gücü çok yüksek. Eğer Luffy'de olsaydı hayvan gibi hakiyle birleştirip yakar geçerdi ortalığı. Oda'nın ılıklığından ötürü Enel'in meyve nerflene nerflene(Türkçesini bilmiyorum) o arc anca tamamlandı ahaha
İstediği kadar yüksek olsun. Etki etmiyor dedi az ediyor demedi ki. Enel güçlü zaten ancak kesinlikle amiral seviyesine yakın değildi. Meyvesi çok güçlü olabilir ama hakisi vasat idi . Ayrıca hakiyi nasıl Yıldırım'a ekleyecek ki saldırı gücü uçsun?
Şuan luffy olduğu gibi güçlü ve karekterine uyan meyve de o . Neyin dayatması anlamadım bu.

Enel dediğimiz adam Yeni Dünya'da o meyveye sahip olsaydı Amiral ayarında olurdu 3-5 sene içerisinde. Kendini ciddi ciddi tanrı zannediyor ve dokunulmaz olduğuna inandığı için savunma yönü aşırı zayıf.
Enel öyle lak diye amiral seviyesi olamazdı. Amirallerin meyve güçleri yanında köpek gibi hakileri var. Ve haki güçlü kişilerle savasmadıkça gelişmiyor. Enel gibi adamı yeni dünya da o meyveyle rahat birakmazlar ya öldürürler ya denizciler hapse atar.

Destek olmadan seride güçlenmek mesele gerçekten. Enel de bir yonkou nün işine gelecek birşey verebilirmi ki desteği olsun. Veya vereceği seviyeye gelebilirmi? Bence gelemez.
 
en güçsüz paramecialardan biriydi yine garip bir hikayeyle gücünü arttırmaya çalışıyor sanırsam oda herhalde
 
İstediği kadar yüksek olsun. Etki etmiyor dedi az ediyor demedi ki. Enel güçlü zaten ancak kesinlikle amiral seviyesine yakın değildi. Meyvesi çok güçlü olabilir ama hakisi vasat idi . Ayrıca hakiyi nasıl Yıldırım'a ekleyecek ki saldırı gücü uçsun?
Öncelikle ben enel amiral seviyesi demedim, o meyve çok yüksek saldırı gücüne sahip dedim. Ayrıca
Meyvesi çok güçlü olabilir ama hakisi vasat idi.
sabahtan beri konuştuğumuz mevzu da zaten meyveler .d yani evet Enel'in meyvesi güçlü.

En son sorduğun soruya da şöyle cevap vermek lazım, Enel'in son formu
Bu gibi daha bilmediğimiz ne kadr özelliği vardır ki bunlara gerek bile yok Luffy zaten haki canavarı çünkü.
 
Seride artık %100 netleşen birşey varsa o da Haki faktörünün açık ara önde olması.Haki de kendi içerisinde dallanıyor.2.ci sırada kişinin yetenekleri fiziksel gücü vb.3.cü sırada Meyve yeteneğini alabiliriz.
 
Vitesleri fark edemesen bile (ben normal bir insanın da G3 ve G4'ü eninde sonunda icat edebileceğini düşünüyorum) güzel meyve. Fiziksel hasardan koruyor, elektrikten koruyor, kolun, bacağın uzayabildiği için hızlı hareket edip oradan oraya zıplayabiliyorsun, dövüş için de uygun, kolunu ivmelendirip normalde atabileceğinden çok daha kuvvetli yumruklar atabiliyorsun. (Küçük bir lastik parçası bile elinize çarptığında küçüklüğüne oranla fazla acı verir.)

Bütün bu Who is Who muhabbetini bir kenara bırakırsak dahi, ortalama üstü bir meyve. Çöp meyve dediğin Kinemon'un, Bellemy'nin, Rosinante'nin meyvesi gibi olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık