Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Tama'ya bir şey demeye gerek yok. Kız her şeyi yaptı savaşın gidişatını değiştirecek şimdi. Bao Huang'a da Kibidango yedirirse istediği her şeyi söyletir ve kim nerede, ne yapıyor görebilir ve güçlü kişileri yönlendirerek birebir olan mücadelelere de katkı sunabilir.

Bao Huang doğal meyve kullanıcısıdır, Zoan gibi durmuyor.
 
Katılmıyorum Sanjinin eğitimi güçlü bir beden yapmak üzereydi en çok hem yanındaki kişi insan vücudunun mühendisi bir genetik uzmanı yani dünyada bu işin en iyisi. Oven olayını bilmiyom mangada uçurdu Sanji Ovenı bu animede olduysa ben değer vermediğim için izlemiyorum animeyi.
Ichiji Oven’i Sparking Valkyrie ile delmeden hemen once olan sahneden bahsediyordum. O sahne mangada da var diye hatirliyorum.
 
Fena bir bölüm değildi. Yamato'nun tayfaya katılacağı artık resmen ilan edilmiş oldu. Nami'nin power up'ı da sağlam duruyor, ben beğendim.

Bunlar dışında karşılaşmaların artık sonuçlanmaya başladığını görüyoruz. Muhtemelen 15-20 bölüm boyunca diğer vs'leri izleyeceğiz. En sonunda King ve Queen de düşünce gerçek Luffy vs Kaido'yu seyderiz.
Tabi bu arada bir de Kaido flashback'i lazım. Muhtemelen dövüş başlamadan bu flashback'te gelir. 5 bölümde o sürse 20-25 bölümden önce -küçük paneller hariç- Luffy'i göremeyiz heralde.
 
Luffy'nin tayfaya davet etmeden kendini zorla yamadığı ikinci karakter Yamato olacak gibi. Nami cidden başka beee.
 
Yav orada Sanji Luffyle kaçıyordu ve Linlinin bütün çocukları ona ateş ediyodu, azıcık durumu bi düşün orada Sanji yerinde Zoro olasa Luffyde oda kevgirdiler.
Her ne kadar Sanji’yi Zoro’dan daha fazla sevsem de acik konusmak gerekirse, orada Zoro olsaydi Big Mom 50-60 cocugu, bu cocuklara Oven da dahil olmak uzere, ertesi gun gommek zorunda kalirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık