Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Bir insta gönderisinde Nami ve Maymun Kralı ile arasındaki benzerliklerinden söz etmişti. Cidden şaşırtıcı derecede mükemmel tespitler.

Tespitler (Bunların arasında kendi eklediğim de var):
  • İllüzyon da olsa klon yapabilmesi aynısında Maymun Kral da var.
  • Devasa şekilde uzayan sopası
  • Ve her ikisinin de özel bir buluta sahip olmaları. Eğer Nami, buluta binebilirse tam Maymun Kral olma yoluna ilerliyor
Bu arada Maymun Kral söyle bir tip:
Nami ise de böyle tip olmaya gidiyor:
Nami'yi Naruto'dan Hiruzen'e benzetmeye başlamıştım. Şimdi sen bunu yazınca Hiruzen'in de buradan çalınmış olduğunu fark ettim. :d
 
Yamato da KK haki var anlaşılan... İradeyi devralmış. Tek çocukta başarmış Kaido.
BM o kadar çocukta 1 tanesinde bunu başardı...
 
Asıl konuşulması gereken konu... Kaido da galiba kehanete göre hareket ediyor.Kaido hükümet karşıtı hükümeti yıkmak isteyen birisi.Vakti zamanında duyduğu kehanet yada birtakım bilgilerle bunun Wano’da başarılacağına inanıyor olabilir.Boşa gelmedim diyor birşeyler biliyor.Bildikleri de parçaları birleştirince aşağı yukarı tahmin edilebilir.Kozuki ailesinin önemi.Oden’in Raftel’e gidiş sebebi.Sengoku’nun Wano’da niye önemli isimler toplanıyor bu kadar tesadüf fazla demesi meselesi.Aradığı şey aslında Oden’i Roger gibi tayfasına katmaktı sanki bence ama bunu bilmeyerek onu öldürdü.Daha günlükten bile haberi yok.
 
Bu kadını Bigmom karnından deşmedimi 3 bölüm önce nasıl iyileşmiş böyle anlayamadım
.
Oda ne çizdiğini unutuyor boşver. Yarın başka bir karakterin kafasını koparıp öteki bölüm kafa çizebilir ya da Shanks'ı iki kollu falan çizebilir. Olabilir böyle şeyler.

Oda zoanların yenilenme ve iyileşme olayına bir açıklık getirmesi lazım ama heheyyyyy nerdeeeeee hahaha.
 
Ultinin sanıyorum 18.yenilişi.3 bölüm sonra yine Usopp'u kovalamaya başlar.
Bölüm çöpoğlu çöptü.Tek bilgi Kaido'nun Wano için özel demesi.Altın şehri olduğunu biliyoruz eskiden belki bununla ilgili olabilir.
 
Kaidoya o kadar saldırı yaptılar adam sanki hiçbir şey olmamış gibi geziyor
Kıytırık Ulti de bile bu kadar dayanıklılık olduğuna göre Kaido nun hiçbirşey olmamış gibi dolaşması pek şaşıracak bir durum değil bence.Şimdiye kadar Kaido ya indirilen darbeleri bir tank a taramalı tüfekle taramaya benzetiyorum.Tank ı indirmek için tanksavar füzesi gibi birşey lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık