Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kız meyvesini dahi açmadı, adam gelir gelmez hibride girip ne verdiyse daldı. Bu Kaidoyu durdurup öyle şimşekler çıkarıyor. Daha ne olsun?
Yamatonun performansına bakar sonrasında. Franky momu yere indirdi. Kidde yere yapıştırdı girer girmez. Ölüme bir girsin bakalım ne yapabilecek.
 
Balon yonkouları geçtim. Luffy zoro-şanşi de ki haki yi sezmişti. Yamato da neden bu durum yaşanmadı ? Onun da gayet haki kullana bileceğini bilmesi gerekirdi. 2 si aynı anda haki patlatsa ortada çer çöp kalmaz. Tek amaçları çatıya çıkmak oldu. Çok basit savaş aslında doğrudan ezikleri ayıklayıp baba takımı ile vs ye oturulurdu. Bölüm sayıları da saçma biçimde uzamaz daha dolu bölümler okurduk. Neyse diyelim şu ''uçan ada'' düşse de baĞzı şeyler netleşse...
Daha öncelikli olan ise Yamato Luffy'e bu güçten bahsedebilirdi bile. Ayrıca Yamato kelepçelerini kendi açmayı denemedi bile Luffy açtı kelepçelerini. Bu da görünürde bir çelişki oluşturuyor.
 
Ayrıca Ulti Yamato'dan Thunder Bagua yedi. Üstüne Nami'den ve Usopp'tan da atak yemişti. Üstüne Big Mom çekti elindeki üç silahla kombine saldırı yapıp deldi. Ona rağmen kalktı.

Yok Luffy meyveyi uyandırmış arkadaş.
 
Daha öncelikli olan ise Yamato Luffy'e bu güçten bahsedebilirdi bile. Ayrıca Yamato kelepçelerini kendi açmayı denemedi bile Luffy açtı kelepçelerini. Bu da görünürde bir çelişki oluşturuyor.
Kelepçe için tekniği bilmek lazım. Bu kızcağız safidik malum tek başına büyümüş. Kelepçe mevzusunu es geçiyorum bu yüzden.
 
İkisi de etkili olabilir belki, illa teki olmak zorunda değil ki. Milyonda bir iken bu milyonda bir kişinin daha önce h. hakili birinden geliyor oluşu daha yüksek ihtimal olabilir. Mesela bazı hastalıklar için normalde x birim ihtimal varken kardeşinde bu varsa 5x birim ihtimale çıkabiliyor bu oran. Böyle bir şeydir belki.
Ya bi sus bir bilmişlik yapma tamam anladık doktorsun :artiz:

Artı Zoro daha güçlüdür 2 yonkou > 1 yonkou :gamyon:
 
Şimdiye kadar kaidonun sopasını kaçınmak yerine doğrudan bloklayan 3 karakter gördük, ilki big mom, ikincisi kral hakiyi yumruk be tekmelerine eklemeyi öğrenen luffy, 3. Olarak da yamato. Kral haki kullanmayı biliyordur tahminimce. Hatta luffynin yeni öğrendiği tekniği kullanabiliyor bile olabilir.
 
Yamato'nun o deve fırlattığı şey de Roger'ın yaptığı çıkıyormuş. Luffy'den de iyi kullanıyor kral hakiyi büyük ihtimal.
 
F6 Cidden boş değil. Commanderlarda öyle. Şu son kalan 3 f6 ile commenderlar çok zorlayacak

Gereksiz İngilizce kullanımı nedeniyle yıldırılmıştır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık