Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden ya. Luffy'nin sesini sadece Momo'nun duymuş olması gerekmiyor mu? Jean Beartlar nasıl duydu. :bilmem:
Normalde sesini duydukları varlıklar antik çağlardan kalma oluyordu ama bu sefer luffy duyan değil konuşan kişi bunun bizi götüreceği iki yer var.
1- Luffy beklenen kişi ( joyboy) olabilir.
2- Luffynin içinde antik çağlardan kalma birşey var.
Şuanlık bu ikisinden biri gibi duruyor. Seride sadece kayıp yüzyılda yaşamış ve onunla ilişiği olan şeylerin sesi duyulduğu için şuanlık bu ikisinin oluru var. Belki ilerleyen bölümlerde bu konuyu daha düzgün şekilde işler.
 
Jimbei who yu nasıl alıcak, sanji queeni nasıl alacak o baya önemli bu denklem için bence. Muhtemelen sanji jimbei ye göre cok daha fazla zorlanacak. Sanji savaş sonunda jimbeiden üstte olabilir lakin öyle abartı fark da olmaz şu aşamada
Bence biz bu zamana kadar Jinbe'nin gerçek gücünü hiç görmedik. Who's-who ile olan dövüşünü de bence zorlanmadan kazanır.
 
@Smoker Sanji çok iyi olmuş beeee. :utan: Elinize sağlık. Aslında bu da şu sağ taraftaki gemiler gibi yenileyince değişmeli olabilir mi?
 
Marco baya yıpratmıştır herhalde kingi diye düşündüm ve tabi zorununda bir şekilde tam iyileştiğini. Ama sıfırlanmış hallerinde luffynin kaidoyu alacağı sanjinin queeni alacağı arcta zoronunda kingi alması lazım. Sonuçta seri sonunda en güçlü 3-4 Novadan biri olucak muhtemelende 3.
Zoro zaten King'i alır. Lakin çok fazla iyi başarımlar gösterdi. Üstüne King'i alırsa King'in bir değeri kalmaz. Zoro'nun da başarımı sayılmaz.
 
Bence biz bu zamana kadar Jinbe'nin gerçek gücünü hiç görmedik. Who's-who ile olan dövüşünü de bence zorlanmadan kazanır.
Ben sanmıyorum bu arada Jinbeiyle eşit dövüşen Acede Whos who dan güçsüzmüş demekki seviye yerlerde geziyor. Ha bi sürpriz Whos who Yeşil boğa felan çıkar o zaman Jimbei adammış derim ve buda Yonkou>Admiralin kesin kanıtı olur heralde. :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık