Söylediğimiz şeyler farklı sakince oku yazdıklarımıEvet, yoksa tayfa kaptansız kalırdı.
Söylediğimiz şeyler farklı sakince oku yazdıklarımıEvet, yoksa tayfa kaptansız kalırdı.
Sakinim ama tekrar okuyunca fark ettim evet, mesaj biraz agresif olmuş kusura bakma reis Farklı tarzlarda da olsa aynı işi yaptıklarını kastetmek istemiştimSöylediğimiz şeyler farklı sakince oku yazdıklarımı
Vücudunu Judge modifiye etmiş diye düşünüyorum. Zaten görünen en yüksek ihtimalde oGördüğümüz kadarıyla Queen'in dili, dişleri ve boynu mekanik şekilde modifiye edilmiş. Ezikliyoruz, fakat bu adamdan daha çok şey çıkar. Sanji bu dövüşü kazanana kadar epey kasacak gibi görünüyor. Tek bir saldırıyı baz almayın bence.
Aynen öyle. Queen ve King'in gerçek gücünü göstermediği çok bariz.Gördüğümüz kadarıyla Queen'in dili, dişleri ve boynu mekanik şekilde modifiye edilmiş. Ezikliyoruz, fakat bu adamdan daha çok şey çıkar. Sanji bu dövüşü kazanana kadar epey kasacak gibi görünüyor. Tek bir saldırıyı baz almayın bence.
Kendisi de yapmış olabilir, o tür şeylerden anlıyor.Vücudunu Judge modifiye etmiş diye düşünüyorum. Zaten görünen en yüksek ihtimalde o
Evet, üst üste vuruyor. Döner pişirir gibi.Sanji Queen'in boynunu döndürmek için sürekli ittirmeye devam mı ediyor? Yoksa tek tekmeyle lunaparktaki zincirli salıncak mı yapmış Queen'i?