Öyle deme Ulti Luffyi G4e zorladı demekki onların arasındada Shichibukaiyınki gibi geniş seviye farkı var. Genede Whos whodan bir sürpriz çıkmazsa Jinbei büyükler ligine giremez demektir bu benim gözümde.Who's-who'nun mevkidaşları patır patır tek yiyor.
Bu kısım tamam. Bence Luffy joyboy. Fakat Momo harici diğerleri duymazken, "denizin içinde bile Luffy'nin sesini duyuyor gibiyiz." diyen Jean Beartlar var. Nasıl oluyor da bu sesi duyan sadece Momo ve Jean Beartlar.Normalde sesini duydukları varlıklar antik çağlardan kalma oluyordu ama bu sefer luffy duyan değil konuşan kişi bunun bizi götüreceği iki yer var.
1- Luffy beklenen kişi ( joyboy) olabilir.
2- Luffynin içinde antik çağlardan kalma birşey var.
Şuanlık bu ikisinden biri gibi duruyor. Seride sadece kayıp yüzyılda yaşamış ve onunla ilişiği olan şeylerin sesi duyulduğu için şuanlık bu ikisinin oluru var. Belki ilerleyen bölümlerde bu konuyu daha düzgün şekilde işler.
Nami'nin silahı Zeus. Ölmeden önce kendini ona aktardı herhalde.Naminin yeni silahini ve luffy'nin sesini duyma olaylarini açıklayabilecek olan var mi
Vallaha Şu an Jack küçümsenecek karakter değil. Aksine babalar gibi karakter. Diğer komutanlardan daha fazla gücü işlenilmiş bir komutan. Zoro şu an ondan daha kötü. Zoro %30 kadar iyileşirse Jack'i yüksek zorlukta alır. Yüksek zorluk dememin sebebi: bu dayak azmanı Jack'in çok çabuk iyileşmesi.Ben Jacki Zoroya çok yakıştırıyom.
Ace savunmak pek adetim değil ama bir Entei atsa Peros Osmanlı macununa döner.Acenin gelişimi ile bence jimbeininki bir değildi. ACE daha sağlam adımlar attı. He bence Ace iyi bir yonko 4. Adamı seviyesinde. Peros,who falan dengidir. Jimbei tahminimce bu seviyeye 2 senelik ara ve wanoda kapatır birazda üstüne çıkar. Dof ve ace-peros arası bir yere oturur. 750 mlik bir korsan seviyesi gibi birşey olur
Aynen, görüldüğü panellerde öyle zorlanıyormuş halide yoktu zaten. Bloklarken sağa sola bakınıp başka şeylere odaklanacak düşünecek kadar rahat bir görünümü vardı. En başından beri jacki almasını bekliyordum şahsi görüşüm ama olmadı işte.Bence biz bu zamana kadar Jinbe'nin gerçek gücünü hiç görmedik. Who's-who ile olan dövüşünü de bence zorlanmadan kazanır.