Zoro kaptanını daha çok kurtarmıştır zaten. Luffy'nin simpi Zoro diyebilir miyizSakinim ama tekrar okuyunca fark ettim evet, mesaj biraz agresif olmuş kusura bakma reis Farklı tarzlarda da olsa aynı işi yaptıklarını kastetmek istemiştim
Zoro kaptanını daha çok kurtarmıştır zaten. Luffy'nin simpi Zoro diyebilir miyizSakinim ama tekrar okuyunca fark ettim evet, mesaj biraz agresif olmuş kusura bakma reis Farklı tarzlarda da olsa aynı işi yaptıklarını kastetmek istemiştim
Masum bi beklentiymiş, mangayı dikkatli okuyan insanın Sanji'nin tek görevinin yemek yapmadığını bilmesi gerekir.İşte kendinden beklenilenin 5 katını yaptı yine de geçemedi Zoroyu sakince oku Dns nin yazısını benim Sanjiden beklentim yemek yapması ha dövüşürse bu ek olur ama dovusmedi diye adamı yargılamam
Zoro kaptanını daha çok kurtarmıştır zaten. Luffy'nin simpi Zoro diyebilir miyiz
O meyve tersliginden dolayı ama. İkiside bence Jack ve dof ayarı birine karşı kazanamazlarAce savunmak pek adetim değil ama bir Entei atsa Peros Osmanlı macununa döner.
Şuana kadar öyle görünüyor başarı konusunda lakin law ve kid bm ye karşı galip gelemesede zorlarsa zoro bunlardan baya geri kalır gözümde. Ki bence zoro kralın tayfasında olacagı için belki birisinin çok az altında olsada diğer novalardan üstte olmalı. Onuda bu arcta göstermeli malum kılıçların konuştuğu bir arktayız.Zoro zaten King'i alır. Lakin çok fazla iyi başarımlar gösterdi. Üstüne King'i alırsa King'in bir değeri kalmaz. Zoro'nun da başarımı sayılmaz.
Bu kadarı da tabiki şaka ama Zoro ile kıyaslanmasını doğru bulmuyorumMasum bi beklentiymiş, mangayı dikkatli okuyan insanın Sanji'nin tek görevinin yemek yapmadığını bilmesi gerekir.
Adam beni WB fanı ilan etti o derece şaşırdılarZoro fanlarına hayranım adam Sanjinin elinde oyuncak olmuş yerlerde tekmeleniyo ama hala üstünlük komplexlerinden bişey kaybetmiyorlar.
Sen rutin dışına çıkma yine de cane. Olmuyor böyle!Ace savunmak pek adetim değil ama bir Entei atsa Peros Osmanlı macununa döner.
Luffynin tayfasındaki en yararlı ve çok yönlü adam Sanjidir. Usopp korkak olmasa o da çok iyi aslında da Sanjinin kadın zaafından beter bunun korkaklığı.Masum bi beklentiymiş, mangayı dikkatli okuyan insanın Sanji'nin tek görevinin yemek yapmadığını bilmesi gerekir.
''İşe yaramak'' söz konusu olduğunda Zoro'yu Sanji ile kıyaslayıp işi güç muhabbetine çeviren genelde Zoro fanları oluyorBu kadarı da tabiki şaka ama Zoro ile kıyaslanmasını doğru bulmuyorum
Bu mesajın altına acilen Historia'nın Sanji'nin İcraatları konusu atılmalı.Sen rutin dışına çıkma yine de cane. Olmuyor böyle!
Luffynin tayfasındaki en yararlı ve çok yönlü adam Sanjidir. Usopp korkak olmasa o da çok iyi aslında da Sanjinin kadın zaafından beter bunun korkaklığı.