Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonraki sayıda Yamatodan da luffy gibi kral haki kullanımı görebiliriz. Kaido belli ki buna her şeyi öğretmiş. Kaidonun tekniklerini kullanıyor.
 
Kid ve killer'ın aval aval baktığı kaido'dan yamato oluk oluk kan akıttığında görüşürüz. :s
Ya canım kan akıtır buna bir şey demiyorum. Mesajımda da yazdım zaten. Ama lanet olsun Yamato bana çok zarar verdi falan olayına gelmez asla. Çatıda Kaido'ya zarar verenlerden daha fazla zarar veremez. Tayfaya gelecekse güçsüzdür Sanji'den. Gelmeyecekse King kadar olabilir.

Luffy fanlığından atıldın dememe kızmışsın ama bir Luffy fanı şu aşamada teke tek ister. Neden mi? Teke tek olmazsa Oda'nın east blue'dan beri kurduğu tayfa içi denge bozulur Luffy aleyhine. Zoro 2. Adama Sanji 3. Adama Luffy kaptana klişesindeki kaptan kısmını Luffy tek başına alamamış olur. Bu olduğunda Red'n DNS'nin falan diline düştüğünde Yamato kurtarır seni.
 
Tekrar yazayım fakat iyice kesinleşti:
3 Tatlı Komutanı > 3 Yıkımcı.
Sanji attığı tekmeyle Queen'i helikopter pervanesi gibi döndürdü kendi etrafında, Cracker Luffy'nin G4 hariç her saldırısını bisküvileriyle blokluyordu. Fark ortada. Luffy'nin o saldırılarının Sanji'nin tekmesinden zayıf olduğunu sanmam.


Hiç sanmıyorum. Luffy geri dönene kadar Kaido'nun oyalanması için sadece Yamato. Oyalaması da muhtemelen babanın kızına kıyamaması sonucu olur. Yani öyle ciddi hasar da veremez. Quenn vs Chopper gibi düşün. Hatta Oda kafasında buradan yola çıkarak bile yapmış olabilir Chopper vs Quenn'i(Choppi'ye dövüş çizmek istemez ama yeni gücünü de göstermek gerekir aklına ana dövüş için yaptığı şey gelir). Sonunda Kaido kendi kızını öldürmeye niyetlendiğinde Luffy çıkar gelir veeeee


–Gözcümü ağlattın!!!
Bence Kaido acımaz Yamato'ya. Patlayıcılı kelepçe takmış, kendisine karşı çıktığında tereddüt edeceğini sanmam.

Luffy tekrar düştü ve Kaido onca kişi ve saldırıya rağmen turp gibi, etrafta zarar görmemiş gibi yürüyor. Luffy'nin şu an tek başına bu halden Kaido'yu alması demek Wano sonu Luffy > Amiral hatta yonko. Kaido bilinen en güçlü diye geçiyor. Luffy bu güçten düşmüş haliyle Kaido'yu tek başına yenemez, yenmemeli. En azından bence. Kaido'yu şimdi tek başına alsa Luffy kaç kez bayılmasına rağmen Kaido'yu yendi. Yani artık Luffy amiralden daha güçlü denilecek. Fakat öncesinde bir amiralle bire bir savaşarak o eşiği geçmeli. Kaido eşiği muhtemelen amiral olan birini yenip bir yonko ile karşılaştığında olacak. Fakat şu an değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık