Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid & Law vs Big Mom dövüşünün ne kadarını okura gösterecek merak ediyorum. Bu sayıda biraz ipucunun verildiği üzere Zoro da King'le dövüşürse detaylı görme beklentimizin olduğu eşleşme sayısı epey artacak. Umarım her birine haklarını verir.
Pasificta karşılaşmalarını hiç göstermemişti bile. Yine benzer sahne çizmiş, ikisinin karşısında Big Mom dikiliyormuş. Bu sefer dövüş çizer ama o kadar karakterlerin üzerine eğildi o zamanki gibi bir işlenmeme durumu yok. Ama tabii ki bir Luffy dövüşü kadar çizmez, kazanacakları bile meçhul bence. Performanslarını görmek lazım.
 
Savunma mı kaldı Gari? Adam resmen komaya üç kala su altından ulusa sesleniş yapmış. Şahsi fikrim böyle bir asisti kesinlikle beklemiyorduk.
Hocam istediği kadar uzak mesafeden bağlantı kursun bu onun kaç kere bilincini kaybettiği gerçeğini değiştirmiyor siz bilincini kaybetmiş Luffy'nin bağlantı kurmasıyla övünerek onun bilincini kaybettiğini unutup bir nevi kendi bacağınıza sıkıyorsunuz :D belki Zoro da yapar ama herif bilincini kaybetmiyor ki bağlantıya ihtiyacı duysun
 
Spoilerdaki Zoro hakkındaki Sanji ve Chopper diyaloğu Zoro'nun geri döneceğini kesinleştirdi gibi.Luffy geri dönene kadar Kaido'yu yamato oyalayacak gibi ona yardıma gidecek kimse yok tek başına az bir süre babasını tutabilse bile onun çok büyük bir potansiyeli olduğunu gösterir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık