Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da demek oluyor ki harbiden de Ceaser tayfada
Amele doktor Çoparı tahtından edecek
Sanki tahtın tek varisi de :hıh:
 
Luffy'nin tahtalı köyü boylamasına sevindim tayfanın tepkisi mutlaka vardır bölümde sonucta anons ediliyor yenildiği. Momo gebermiştir umarım. Bayağa eksik bilği varmış spoiler da redon'a göre yarın veya perşembe detaylı spoiler gelince öğreniriz eksik bilgileri artık
aga niye sevindin tam olarak .d ?
 
Valla ben memnunum bölümden, zaten bu arcta Zoro, Chopper ve Nami'nin parlayacağını en başta söyleyenlerdenim.
Herkes Sanji isyanına giriyor ama bu arctan önce Sanjinin geçmişini anlatan ve power up aldığı bir bölüm geçirdik zaten.
Sanji'ye acıyacağınıza Chopper'a acımanız daha doğru olmaz mı? Chopper'ı maskot sanıyorlar 100 belicik ödülü var sadece. Ne doktorluk konusunda ne kadar iyi olduğunu doğru düzgün bilen var ne de savaş yeteneğini bilen! Animenin başından beri bekliyor Chopper bırakın Sanji biraz daha beklesin. Sanji'yi Zoro ile yarıştırmaya o kadar fazla odaklanmışsınız ki diğer üyeleri unutuyorsunuz. Birde 2 hafta da bir bölüm yayınlanınca beklenti ister istemez yükseliyor ve çoğunluk hayal kırıklığına uğruyor. Her izleyen bilir ki bu uzun bir serüven ve her bir kısmı ilmek ilmek işlenen bir anime. Yani sabırlı olmakda ve tek bir yere odaklanmak yerine bir bütüne odaklanmayı unutmamakta fayda var.
 
Son düzenleme:
Kanjuro düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesiyle anlık olarak Momo'yu kurtarmış olabilir, imitasyon momo olduğunu düşünmekteyim saldırdığının.

Arc nereye gider bilmiyorum artık ama lütfünün düşürmesi gerekiyor kaido'yu. Yoksa güç mevzusundan değil 3 yıl 30 yılda anca bitirecek seriyi.
 
Kaido'nun lafından taraf değiştirecek var mı bu arada? Değişse değişse çöp hazcılar tekrar taraf değişir.
 
Kaido aşağa indiyse luffy dönene kadar biter bu savaş momo'ile beraber performans sahnesine gelir bizimkiler onu kurtarmak isterken yenilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık