Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ile Luffy denk olsa dediğin olurdu.

Kaido ile uzun süreli kim denk dövüşür ? Shanks,Koca ana,Beyazsakal,Roger (kimisi ağır basar kimisi daha denk gider) falan yani.

Luffy'i bu seviyede mi görüyorsunda ? Kıran kırana dövüş bekliyorsun.

Serinin bitimine en az iki-üç arc var.Luffy saydığım isimlerin seviyesine şimdiden gelemez.

Kaido'yu bir şekilde yenecek Wano'da onu kabul ediyorum ama seviye olarak hala yolu olacak.
Arc sonu Yonkou dengi bitirir. Seri hızlandı. Farklı şeyler olacak.
 
Harbiden Kaido çok farklı seviye ya. Luffy şimdiye kadar kaç tane power-up aldı, yine de yetmedi. Gelecek görme, içten patlatma saldırısı, şimdi de kral haki saldırısı. Kaido hala dalga geçerek tokatlıyor. Luffy nasıl indirecek bu hayvanatı çok merak ediyorum.
 
Bölüm aşırı iyiydi bence.

Zeus Nami'nin yeni oyuncağı olacak orası kesin. Bu iş bittikten sonra Wano'dan ayrılınca Zeus'u da yanına alır muhtemelen.

BM'nin en sonunda Tama'ya da saldırması aşırı korkutucuydu. WCI arcındaki o patlama öncesi verilen korku havasını aldım cidden. Kid'in tam zamanında yetişip, bizimkileri kurtarması güzeldi. Anlamadığım kısım neden Usopp bu kadar işe yaramaz davranıyor? BM'yi durdurabileceği bir sürü tekniğe sahip diye düşünüyorum ama sadece ayaklarını kullanarak kaçmaya odaklanmış.


Son sayfada da Luffy yenilmiş tekrardan, bunu bekliyorduk zaten. Şimdi Kaido'yu yukarı da kim tutacak? Amiral mi gelecek, Yamato-Marco ikilisi mi dalacak?
 
Luffy potansiyelli falan da değilmiş ha, şu kadar upu Law alsa, Kaido ile dalga geçerdi.

Bu çocuğun şu saatten sonra kk olmasının tek sebebi baldır. Hele Kaido'nun son yaptığı konuşmadan sonra yok efendim kafasını almalıydım eee git al, ne anlatıyorsun yani, uçamıyor musun ?
 
Luffy potansiyelli falan da değilmiş ha, şu kadar upu Law alsa, Kaido ile dalga geçerdi.

Bu çocuğun şu saatten sonra kk olmasının tek sebebi baldır. Hele Kaido'nun son yaptığı konuşmadan sonra yok efendim kafasını almalıydım eee git al, ne anlatıyorsun yani, uçamıyor musun ?
Kafa almasın kol mol alsın ona da razıyız yav. Biraz ciddiyet.
 
- Sanji'nin bıçak tutmasını ne özlemişiz be : )) Keşke bir şekilde çift bıçak vs. atsa.

-Nami'nin işe yaramayan Tornado saldırısı ile BM'nin tek atan Füzyon saldırısı ikisi de doğrusal. Ulti Nami'nin saldırısından kolayca kaçarken BM'nin saldırısından doğal olarak tek yemiş.

-Hera ile ilgili 21 Nisan'da spoilerımızı vermiştik zaten : P

-Zeus'un papucu dama atılmış. Zeus'un yerine Hera yaratma fikri Prometheus'dan çıkmış olabilir. Teklifin Prometheus'dan gelmiş olması ve dişi bir ruh yarattırmış olması manidar. Hera hem güçleri arasındaki ilişki hem de Hera-Zeus göndermesinden dolayı Zeus'a ilgi duyabilir böylece Prometheus iyice derbeder olur. : )) Kesin gözüyle baktığımız Zeusla beraber Hera da Nami'ye katılırsa, Nami gerçekten de kapaktaki gibi Big Nami olur : ))
Zeus yaşar ve Nami geçici olarak Hera'dan daha güçlü yapar diye düşünüyorum. Bu durumda Prometheus'a yüz vermeyen Hera'nın Zeus için ağzının suyu akacaktır : P

-Nami bildiğimiz Nami. Sonra niye sevmiyorsun diyorlar. Elbette sevilecek yönleri var ama tayfada en az sevilmeyi hak eden kişi işte. Ben de en az onu seviyorum.
Elindeki bir kağıt parçasıyla BM'nin ruhunu taşıyanlara hükmedebileceğini biliyor ama Zeus'un BM'ye itaat etmesine trip atıyor : |
Neyse Zeus son anda bir parça güç emmiş eve ufak haliyle kaçıp saklanmıştır ve Nami'ye döner.

-Kid iyi hoş güzel giriş yapmışsın ama bir an önce sendne beklenenleri yapman lazım. Big Mom'un Kaido'dan bile daha zor hasar alacağını düşünüyorum

-Son panele bakınca Luffy'nin enerjisi bitmiş gibi gözüküyor. Eğer durum bundan ibaretse Luffy yeni teknikle edindiği tecrübeyi G4 veya yeni bir formla harmanlayıp geri dönecektir. O arada da Yamato vs Kaido olur işte. Yamato "Yetiş Ya Luffy!" derken Luffy sahneye giriş yapar.
 
Haftaya bölüm olmaması üzdü. Shanks gelecek diye bekliyordum başlarda . Çünkü Onigaşima Wano'ya çok yakındı. Şimdi yer değiştiriyor ada ve Shanks'ın gelmesine gerek yok. Kaido yenilmese de olur .Luffy'i kurtaracak adam Marco olur h eralde.
 
Kafa almasın kol mol alsın ona da razıyız yav. Biraz ciddiyet.
Bu şekilde konuşturması işin ciddiyetini daha da kötü hale getiriyor, o sözlerin anlamı ne ? Kafasını almam lazım eee, Seni tutan mı var ?

Luffy'nin kısmı hariç bölüm fena değildi, Zeus gibi pek umursamadığım karakterler yerine franky, Brook vb karakterlere panel ayırsa daha çok hoşuma giderdi tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık