Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

  • Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

    Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

    Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

    Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

    Kullanılan: 31 13.6%

  • Kullanılan toplam oy
    228
Daha önce bahsettiğim pointpay (pxp) ICO'suna çok cüzi bir miktarla katıldım. Kararsızdım ama 4 gün sonra 0,25 dolardan 0,3 dolara çıkaracakları için (ön satış 0,1'den başlamış ve bitene kadar >=0,5 dolar veya daha fazla olması bekleniyor) ve araya bayram girdiği için alayım artık dedim. Projeden gayet memnunum ve kesinlikle gelecek görüyorum. Para toplama öncesi ve aşamasında oldukça fazla iş yapmışlar ve hali hazırda işleyen bir sistemleri var. Her gün de yeni özellik getiriyorlar. Özellikle uluslararası bankacılık lisansını alabilirse PxP olur HunterxHunter hem de devam edeni : ))

Ancak ön satış miktarı çok fazla 500 milyon satış hedefi var. Şu an 50 bin kişi tarafından yaklaşık 400 milyonu alınmış bile. Yani ortalama kişi başı 2000 dolar yatırım yapılmış bir nevi. 500 milyondan satılamayan olursa ki pek olmaz gibi geri kalan yakılacakmış. Ancak PxP 1-2 dolara bile gelse 0,1 den alınan milyonlarca coin satılacak ve inanılmaz bir düşüş olacak. Ben satmayı düşünmediğim için aldığım 0,25'in altına bile inebilir.

Ama bir şekilde zamanla toparlayacağını ve gelecek kripto dünyasında yer edinebileceğini düşündüğüm için almış bulundum artık. Shiba ve Casper almamış olsam daha fazla alırdım. Shibadan biraz pişman oldum açıkçası ama Casper'dan yana ümidim var.
 
Son düzenleme:
Elonun piyasa tepkisi biraz gecikir bence. 52den satıp 50de alım koydum btcde, 45'lere kadar bile düşürtebilir. Sabah ola hayrola.

52ye çarpıp çarpıp çıkıyor kimse 52 altına satmıyor :D
 
Anladığım kadarıyla Elon Musk bitcoin ve kripto piyasası ile ilgili açıklama yapmış ama tam olarak ne demiş birisi yazabilir mi?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık