:dÖğren öğren, sonra günlük grafik analizleri, büyük borsalara gelecek küçük coinler, beklenen ayı ve boğa dönemleri vb konularda önemli bilgi ve haber paylaşımlarından faydalanırız : P
Aynen. Bir anda içine dalmaya çalışınca iyice afallıyor insan. Hele şu analizciler yok mu. Alakasız tonla şey anlatıp uzatıp da uzatıyorlar. Yavaş yavaş içine girmek en iyisi. Şu neymiş bu neymiş diye merak edip parça parça öğrenmek ve bu öğrenme sürecinde pek yatırım yapmamak en iyisi bence.:d
Bana göre çok karışık geliyor bu gibi işler. Kolay bir şeyde değil :/
Bir de fazla zorluğa gelemiyorum hemen bırakıyorum ama koşullar beni buna zorla itiyor(Bu durum çoğu kişi için geçerli olabilir) :/Aynen. Bir anda içine dalmaya çalışınca iyice afallıyor insan. Hele şu analizciler yok mu. Alakasız tonla şey anlatıp uzatıp da uzatıyorlar. Yavaş yavaş içine girmek en iyisi. Şu neymiş bu neymiş diye merak edip parça parça öğrenmek ve bu öğrenme sürecinde pek yatırım yapmamak en iyisi bence.
YouTube da eğitim videoları var, onları izleyin ve kendi aklınızla ve bilginize hareket edin. Özellikle analizciler 10 tane coin söyler ve üzerinde durmadıkları tek kelime sarf ettikleri nokta tutunca ben dediydim derler.Bir de fazla zorluğa gelemiyorum hemen bırakıyorum ama koşullar beni buna zorla itiyor(Bu durum çoğu kişi için geçerli olabilir) :/
İki adam piyasayı parmağında oynatırken analiz muhabbeti bir bana mı komik geliyor .YouTube da eğitim videoları var, onları izleyin ve kendi aklınızla ve bilginize hareket edin. Özellikle analizciler 10 tane coin söyler ve üzerinde durmadıkları tek kelime sarf ettikleri nokta tutunca ben dediydim derler.