Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya neler neler var izlerken kendimden geçtim bu kadar aptallığı bünyem kaldırmadı aşırı rahatsız oldum lan. Bu oyunu oynamak resmen anlamsız hiçbir şekilde herhangi bir şeyi başardığını hissedemezsin ara sahneleri izle geç ki ona bile ne kadar dayanabilir insan bilemiyorum. Nasıl bir fantezi olursa olsun işin içinde mantık olacak en azından birazcık olsun bari ki insanların yüzüne söver gibi hikaye anlatılmasın.
Ben tamamen script’e dayalı olduğunu ve dk başı cutscene olduğunu görünce soğudum zaten. Düzgün yazsalar da bu tarz gerilim/korku oyunlarını sevmiyorum. Boss’lar da yakışmıyor. Ee hani birkaç dk önce insan boyu şeylerden kaçıyordum ne oldu da 10-20 metrelik şeye kafa tutuyorum şimdi?

Oyuncuyu o oyun alanına bırakacaksın. Büyük canavarlara bi ilk girişlerini koyacaksın tamam. Sonra o alanda denk gelirlerse denk gelecekler. Bu oyunda bildiğin cutscene bekliyorsun bişey olsun diye. Gerilim sıfırmış gibi duruyor.

Bi de tüm parayı bi odaya harcamışlar :D Oyunun geri kalanı o odaya kıyasla grafiksel olarak çirkin duruyor. Yeni nesil gibi değil en azından.
 
Stranded deep’e başladım. Bakalım ne kadar oynayacağım.

Türü severim ama tek başına sadece survival mekaniklerini sevdiğimi söyleyemem. O yüzden bedava olana kadar oynamadım.

Base building denen şeyi de sevmem. Ama bunda exploration varmış sanırım. Adadan adaya gitme, su altını gezme falan güzel fikir.
Direk bilgisiz girdim oyuna. Çok kokonat içmekten ishal oldu karakter. Bilmiyordum öyle bişey olacağını. Su sıkıntısı yaşadım ilk 3 gün. Şimdi dördüncü günde rahatım. Daha exploration yapmadığım halde zevk alıyorum niyeyse. Türü pek oynamadım diye herhalde.
 
Geçen gaza gelip pes 21'i aldım. Futbola hasretken bu boktan oyun sonunda daha da çok hasret kaldığımı fark ettim ve sildim. Resmen insanı futboldan uzaklaştıran bir yapısı var kabzımal oyunun. En azından bir aylığına futbola biraz olsun doyayım diye ea play üyeliği aldım fifa 21'i indirdim. Geçen seneki oyundan sonra fifa'dan da umudumu yitirmeliydim aslında. Sizin yaptığınız, yapacağınız defans sistemine lanetler olsun Allah'ın beyinsizleri. Diyecek başka sözüm yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık