Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

  • Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

    Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

    Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

    Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

    Kullanılan: 31 13.6%

  • Kullanılan toplam oy
    228
Ziraatten trbinance a oradanda binance a ama trbinance hacklenmiş mi birileri taklidini yapıp çarpmış mı milleti öyle bir durum da olmuş. Paribudan atılmaması için sebep yok, papara dan atılmıyor. Ama komisyonsuz dediğim şekilde havale ile oluyor
Teşekkürler doktor bey :sapkali: Yanlışlıkla papara yerine paribu yazmışım :D
 
TLM binanceye geleceği söylendiğinde 55 TL idi. Piyasaya girince herkes satar düşer öyle alırım diyordum girmeden millet sattı 1 TL'ye kadar düştü. Daha düşermi düşmez mi derken rayına oturmuş gibiydi 3 TL civarında aldım. 2x yaptı.

CAKE sattığıma üzülüyordum daha fazla kar edebilirdim diye. Şu an daha karlı duruma geldim. 4x yapmış oldum.
 


Küresel ısınmaya karşı üretilmiş bir coin, daha 5 gün önce piyasaya çıkmış. Ceo'su kazanılan parayla ağaç falan dikiyor ben bir miktar aldım. 2 ay unutmayı düşünüyorum. Alacak olursa yüklü bakiye girilmemesini tavsiye ederim. şu anda 0.00000008 gibi bir fiyatı var 0.00000007 ya da 6 ya alım emri girip bekleyebilirsiniz. Büyük borsa listelemeleri gelirse 10-20x potansiyeli olabilir. Ancak tüm paranız çöp de olabilir bunun farkında olun. Güzel amaçları olan bir proje en azından destek olmak için alınabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
coin güzel karlar bırakıyor, ben 8 den almıştım 10 a satış emri girmiştim dün gerçekleşmiş 180 dolarım 220 dolar oldu. şimdi 7 den tekrar aldım bu sefer 12 ye satış girdim olursa ne ala :) tabi haberlerini takip etmekte gerekiyor yeni borsa gelirse düşükten satıp kaçmamak lazım :)
web sitesi hizmete girmiş ilk aldığımda yoktu dileyen inceyelebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık