Ayı sezonu olmaz artık yada çok zor. Kullanıcı sayısı ve coinlerdeki dolar miktarı çok yüksek. 2 trilyon dolardı hatırladığım kadarıyla.dominance 50'nin altına düştü. Ralli başlayabilir, ancak çok dikkatli olmak lazım rallinin takibi ayı sezonu olabilir.
Bir harfle kaçırdım. Cake de iyi kazandırdı.Şu riskli günlerde 5-6x yapan iki tane coin var, BAKE ve PROM.
Her ikisinin de ortan noktası Binance Chain etiketine sahip olması. BAKE ise zaten Binance Smart Chain tokeni, diyeceğim Binance etiketine sahip olan ya da Binance Smart Chain tokenlera dikkat edin bi araştırın.
Piyasa Değerine Göre En Büyük Binance Smart Chain DeFi Token'lar | CoinMarketCap
Kaçan balık büyük olurmuş. Borsadaki en kötü şey sabırsız olmak, kendimden biliyorum! Bir de bu işten az biraz anlıyosan ve bu ürün alınır diyebiliyorsan bi miktar alman gerekiyor. Cidden o ürün kazandırıyor :dBir harfle kaçırdım. Cake de iyi kazandırdı.
Bu ne ?
Yeni çıkacak coinleri gösteriyor. Ön satışı nerede olacak projesi ne falan filan.Bu ne ?
hocam buna fomo diyorlar sen bir coini aldın diyelim 5 kat arttı satıp karını almayacak mısın, ayı sezonunun mantığı bu bitcoin'in piyasa hakimiyeti düşüyor 1 trilyon dolar bitcoindeyken 100 milyar doları çıkıp etheryuma girince etheryum zirveler yapıyor sonra millet etheryumu satıp karını alıp diğer coinlere geçiyor. en sonunda herkes parayı çekip dağılıyor ayı sezonu mantığı budur. 10 bin dolarla girdin 50-100 bin doların oldu alıp çıkıyorsun gibi düşün. Ha ayı sezonu gelse bile tekrardan 2-3 yıl içinde toplayıp daha çok kar edebilirsin ama niye içeride kalasın. dominance düşünce ettiğin karı realize edip çıkmak risk almamak en mantıklısı geliyor bana.Ayı sezonu olmaz artık yada çok zor. Kullanıcı sayısı ve coinlerdeki dolar miktarı çok yüksek. 2 trilyon dolardı hatırladığım kadarıyla.