Yok satmadım. Şuan kâr noktasındayım ama biraz daha yükseleceğini düşünüyorum.Evet, yazacaktım buraya, vazgeçtim. Umarım satmamışsındır.
Yok satmadım. Şuan kâr noktasındayım ama biraz daha yükseleceğini düşünüyorum.Evet, yazacaktım buraya, vazgeçtim. Umarım satmamışsındır.
Ben size dedim sabırlı olun diye. Panik satışı daima kaybettirir.Geçen cuma mı ne 1000 lira kaybetmiştim zararım komple kapandı şimdi.
Aynen dediğin gibi. Birde düşüş zamanı 0.40 tan Chz aldım güzel yükseliyor. Uzun vade düşünüyorum onu.Ben size dedim sabırlı olun diye. Panik satışı daima kaybettirir.
Ben diğer coinlerde kâr ettiğim anda kâr miktarını çekip Chiliz alıyorum fiyatı ne olursa olsun.Aynen dediğin gibi. Birde düşüş zamanı 0.40 tan Chz aldım güzel yükseliyor. Uzun vade düşünüyorum onu.
Chz'nin futbolla ilgili projesi vardı sanırım. Çok duyuyorum onu. Şuan tuttuğum 3-4 coin var. Yaz sonuna doğru bunlara güzel bir takviye yapmayı düşünüyorum. Chz'de onlardan biri. Ne kadar uzun vade düşünüyorsun onu?Ben diğer coinlerde kâr ettiğim anda kâr miktarını çekip Chiliz alıyorum fiyatı ne olursa olsun.
Unutmayı düşünüyorum.Chz'nin futbolla ilgili projesi vardı sanırım. Çok duyuyorum onu. Şuan tuttuğum 3-4 coin var. Yaz sonuna doğru bunlara güzel bir takviye yapmayı düşünüyorum. Chz'de onlardan biri. Ne kadar uzun vade düşünüyorsun onu?