Ethereum uçuyor ya.
dedim sana iddaa kuponu gibi bir gün alayım ertesi gün kâr edeyim diye bakılmaz uzun vadeli yatırım olarak görmen lazım diye...O doge'yi satmayacaktım...
Öyle yapmadım zaten. 2 hafta civarı elimde kaldı. Koyduğum paraya yakın bir miktara sattım başka coinler alabilmek için. Hoş aldığım coinden de 3-5 kazandık ama hiç çekmesem doge'nin 0.45 olduğu şu günlerde kârım daha fazla olurmuş.dedim sana iddaa kuponu gibi bir gün alayım ertesi gün kâr edeyim diye bakılmaz uzun vadeli yatırım olarak görmen lazım diye...
0.60'a kadar yolu var Doge'nin bence.(Yatırım tavsiyesi değildir.)Öyle yapmadım zaten. 2 hafta civarı elimde kaldı. Koyduğum paraya yakın bir miktara sattım başka coinler alabilmek için. Hoş aldığım coinden de 3-5 kazandık ama hiç çekmesem doge'nin 0.45 olduğu şu günlerde kârım daha fazla olurmuş.
Hala yükseliyor ben de 3 olunca çıktım sonra da cesaret edemedim almaya.Ben demiştim. @Calgara beni dinlememiş.
bu dogeye giren hacim piyasayı mahvediyor, bak doge artınca bitcoin düşüyor aşağı. Doge şuanda BnB hacmini geçti, bitcoin kadar hacim girmesi lazım ki 0.60 olsun o zamanda tüm piyasa biter. şuanda doygunluğa ulaştı. maksimum 0.50 görüyorum ki bence riske değecek bir durum değil. Etheriumla bitcoinle hacim yönünden yarışacak hale gelmesi kötü. Aşağıdan almışsındır satmak için beklersin o ayrı.0.60'a kadar yolu var Doge'nin bence.(Yatırım tavsiyesi değildir.)