Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece'teki Tüm Karakterlerin Güç Sıralaması

1. Rocks D. Xebec

Gelmiş geçmiş en büyük Korsan Tayfasının Lideri, Kaptanı; tayfasındaki üç kişi, Zamanın dört imparatoru arasında girmiş. Birisi de Korsanlar Kralı Rogerın en azılı rakiplerinden birisi olmuş. Rocks savaşının detaylarını bilmediğimiz için tayfasındaki isimler dolayısıyla kendisini en tepeye koydum.
2. Edward Newgate

Rogerın zamanında bile sahip olduğu "Dünyanın En Güçlü Adamı" ünvanıyla denizlerde estirmiş büyük korsan, Hükümeti rahatsız edecek hedefleri olmasa da sadece gücü bile büyük bir tehdit.
3. Gol D. Roger
Korsanlar Kralı, gelmiş geçmiş en yüksek kelle ödülüne sahip korsan. serideki büyük, küçük bir çok korsan onun ünvanını kovalıyor ama henüz onun dışında bu ünvanı almayı başaran kimse olmadı. Tayfasındaki miçolardan birisi şimdilerdeki en büyük dört korsanından birisi.
4. Monkey D. Garp
Korsanlar Kralını bir çok kez ölümün kıyısına getirmeyi başarmış. Rocks Korsanlarını, Rogerla birlikte yok etmiş. Hükümetin gücünden dolayı sesini çıkartamadığı Yumruk Garp! tek kelimeyle "Canavar."
5. Shimotsuki Ryuma
Üzerinden asırlar geçse de başardığı işlerle şu zamanın Filo Amiralini Wanoya girmeye çekindirten Kılıç Tanrısı, Hükümetin ağa babalarını tokatlamış. Wanoyu tek başına korumuş. (Hikayede diğer dörtlü kadar yeri olmadığından beş numaraya koydum yoksa şu bilgiler ışığında bile bire koysan sırıtmaz iki Mihawkı aynı anda tokatlar dersen itiraz eden çıkmaz.)
6. Monkey D. Dragon
"Dünyanın En Çok Aranan Adamı", Hükümetin en büyük düşmanı.. Kahraman Garpın oğlu, Luffynin babasıdır. En büyüklerin savaşına katılmadan savaşta en çok anılan isim olmuştur. o kadar büyüktür. :D (Pozisyonu tamamen beklenti üzerine kurulu)
7. Kaido
Yaşayan tüm korsanlar arasında en yüksek kelle ödülüne sahip kişi. Aynı zamanda "Dünyanın En Güçlü Yaratığı" ama One Piece evreninde öyle varlıklar varki en güçlü yaratıkta olsan top5'i koklayamıyorsun bile. Bir de Newgate, Roger ve Garpın dönemini görmemiş cahil çelik çocuklar kendisine 1v1 de yenilmez diyor.
8. Charlotte Linlin
Serideki en güçlü dişi, Dört impartordan birisi. Fatihin hakisine sahip iki kadından birisi. Çocuklarından imparatorluk kurmuş bir manyak. Kaidonun derisi falan hikaye yok bu kadına çizik atabilen yok koskoca evrende.
9. Shanks
Rayleigh amcasıyla birlikte One Piece evreninin en büyük ayyaşlarından. Aynı zamanda en büyük korsanlarından.. Öyle büyük ki "Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustasıyla" denk dövüşebilmek için bir kolunu balığa emanet etmiştir.
10. Sengoku
Newgate'in denizcilerdeki en büyük rakibi, Eski neslin Filo Amirali. Donanmada Fatihin hakisi kullandığı bilinen tek kişi. "the Budha"
11. Shiki
Gelmiş geçmiş en büyük Filonun kaptanı, Korsanlar Kralının azılı rakibi, Impel Down'ın ilk kaçkını. Rocks Korsanlarının eski üyesi. Sengoku ve Garpa karşı, Marinefordun yarısını yok edecek kadar güçlüdür kendileri.
12. Marshall D. Teach
İki şeytan meyvesinin gücüne sahip serideki tek kişi. Bir İmparatoru ve Tayfasını yok edecek kadar tehlikeli. Meyvesiz bile İmparator yaralayacak kadar meziyetli.
13. Sakazuki
Donanmanın yeni Filo Amirali, Magma meyvesiyle yok eder önüne geleni. İmparator yüzü alacak kadar kuvvetli. Tüm tümen komutanlarını önüne alacak kadar korkusuz. Donanmanın durdurulamaz silahı Sakazuki
14. Kuzan
Sakazukiyle 10 gün boyunca baş edebilecek kadar kuvvetli. Bulduğu tek açıkta
15. Dracule Mihawk
"Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası" (Dikkat!Ünvan Wano sahilleri içinde geçersizdir)
16. Silvers Rayleigh
Kralın sağ kolu, Yıllar geçse de zaman onu eskitemiyor. Zamanın efsanesi Garp bile ona bulaşmak istemiyor. Kizaru gibi kendini bilmezlerde kestaneyi çizdirip Marineforda geri dönüyor.
17. Kozuki Oden
Kaidoya temizinden yarmış silahlanma hakisi üstadı. Kaido her inlediğinde Odeni anar. One Piece evreninin en mubarek adamıdır.
18. Borsalino
Kelepçeli Marcoya, Kötürüm Rayleigh'e ve yarı ölü Wb'ye racon kesen sirk Maymunu.
19. Issho
Meyve yemeden Amiral olup, Meyve yemeden Devrimcilerin iki numarası olan adamla birlikte Şeytan Meyvesi yiyip güçlerini üç sıra aşağı çekmişlerdir.
20. Kong
Kendisini yaratan mangaka bile unuttu ama biz o pazuları unutmadık; Korsan dövmekten kol kasları mutasyona uğrayan Kong reis.
21. Ryokugyu
Donanmanın yeni Amirali henüz kendisini detaylı görmediğimiz için eski Filo Amiralinin bir altında koyuyorum.
22. Monkey D. Luffy
Hasır Şapkaların Kaptanı, En kuvvetli İmparator adayı. Tek tayfa üyesi için basar imparator mekanı, Hükümet binası. İmparatormuş, Amiralmiş, Komutanmış hepsi onun karşısında gelip geçici.
23. Benn Beckman
Shanksın sağ kolu, aynı zamanda akıl hocası, Shanks'ın her yerde nam salmış komutanlarından en güçlüsü
24. Marco
Amiral vurmuş boş, İmparator vurmuş boşş.. Yok böyle bir dayaka arsızı, Magma, Lazer, Buz onun karşısında hepsi anlamsız. İki komutanı vurdurur birbirine. Amiralı montalar zemine.
25. Charlotte Katakuri
Öyle gözlem kasmış ki Katakuriye sen saldırı yapmaya hazırlanırken o ardından geleceğe hazırlanır. Silahlanma, Şeytan meyvesi her alanda meziyetli.
26. Edward Weevil
Gücü, Beyazsakalın gençliğini mi andırıyor ? başka söze gerek yok.
27. Sabo
Dragonun sağ kolu Silahlanma azmanı. Fazla güç zarar diyerek mera mera no mi yemiştir. Buna rağmen Amiralden kızartma yapar.
28. King
Kaidonun sağ kolu. Türünün son örneği, Kılıcını elinden düşürmezse çok tehlikeli.
29. Tokikake
Atananmamış Amiral cins: erkek
30. Gion
Atanamamış Amiral cins: kadın
31. Shiryu
Magellanı kıramayıp kendini kodese tıkamıştır yoksa Magellanla denktir. Yeni meyve gücüyle Magellanın bir tık üzerine çıkmıştır.
32. Magellan
Savaş Lordu, çaylak, Rogerın miçosu hepsi karşısında hikaye. Hapishane yıkılmasın diye kendini tutmasa One Piece evrenini başımıza geçirecek.
33. Scopper Gaban
Rogerın üç numarası, Roger tutmasa Odeni atıştırmalık niyetine yiyecek.

Benim Top 33'üm sıralar değişir ama isimler fix. Daha aşağısına Wano bitene kadar bulaşmamak en iyisi Wano bitince listeyi alıntılayıp devam ettiririm.

Hemen aşağıdakiler de Bu 33'lünün hemen ardından gelecek isimler

Komutanlardan

Queen-Jozu-Smoothie-Roux
Jack-Vista-Cracker-Yasopp
Who's Who-Perospero-Ace

Novalardan

Kid-Zoro-Law
Urouge-X Drake-Killer

Savaş Lordlarından

Moriah-Hancock
Doflamingo-Jimbei-Kuma
Crocodile

Kınlardan

Inuarashi-Nekomamushi
Ashura Doji-Denjiro

Diğer

Yamato
Sanji
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık