BB diye yazdım. Unutsam da olur. Tayfadan daha çok plot var gülüşüne rovaşata çektiğimin karakterinde. Mahalleler arası halı saha maçına adam toplar gibi tayfa kuruyor neymiş kk olacakmış.Teach'i unuttun.
BB diye yazdım. Unutsam da olur. Tayfadan daha çok plot var gülüşüne rovaşata çektiğimin karakterinde. Mahalleler arası halı saha maçına adam toplar gibi tayfa kuruyor neymiş kk olacakmış.Teach'i unuttun.
Yalnız seri sonu zirvede o da olur.BB diye yazdım. Unutsam da olur. Tayfadan daha çok plot var gülüşüne rovaşata çektiğimin karakterinde. Mahalleler arası halı saha maçına adam toplar gibi tayfa kuruyor neymiş kk olacakmış.
Bu adam Luffy'nin meyvesini iptal edebiliyor mu?Yalnız seri sonu zirvede o da olur.
Bu çok zor iştir yahu.Kafadan zirve olanları yapabiliriz bir tek aşağı indikçe sarpa sarar.
Ne kadar karakter varmış öyle, benden bu kadar. Güç dengeleri tahmin etmek imkansız gibi bir şey. E.Oda nın kendisi bile sıralayamaz bence.
Zirveler bile zor, neredeyse zirve karakterlerin tam güçlerini hiç göremedik. Zirvelerden BM ile Kaidonun gücünü bile yeni yeni görüyoruz. One piece bittiğinde bile büyük ihtimal hala kafamızda soru işaretleri kalacak güç dengeleri açısından.Bu çok zor iştir yahu.Kafadan zirve olanları yapabiliriz bir tek aşağı indikçe sarpa sarar.
Prime Rayleigh Fujitora ve Kizaru'dan güçlüdür.Beklentilerime göre yaptım.