Haydaaa. 'Luffy'nin en güçlü olacağını düşünmüyorum' demekte mi haterlik oluyor yahuHaterlığını saklayamamışsın mesajında hacı kusura bakma.
Haydaaa. 'Luffy'nin en güçlü olacağını düşünmüyorum' demekte mi haterlik oluyor yahuHaterlığını saklayamamışsın mesajında hacı kusura bakma.
croco-smoker-ceasar ve vınsmoke nefreti seziyorum@Master of Puppets @Monkey D. Dragon ve benim ortaklaşa hazırladığımız Op karakterleri tier listi. Minkleri sulong formunda aldık, yaşlıları ve ölüleri zirve halinde, yaşayan karakterleri en son gördüğümüz haliyle, Enel'i de raigolu olarak aldık.
Vinsmoke konusunda haklısın, diğerleri maalesef şimdilik öyle gözüküyorcroco-smoker-ceasar ve vınsmoke nefreti seziyorum
Sabo kimin torpillisi itiraf edin. Zirve Rayleigh, Oden ve Mihawk'ın olduğu yerde Dressrosa Sabo'nun ne işi var yav.@Master of Puppets @Monkey D. Dragon ve benim ortaklaşa hazırladığımız Op karakterleri tier listi. Minkleri sulong formunda aldık, yaşlıları ve ölüleri zirve halinde, yaşayan karakterleri en son gördüğümüz haliyle, Enel'i de raigolu olarak aldık.
Nami'yi göremedim. Neyse zeus sonrası direkt S'e eklersiniz.@Master of Puppets @Monkey D. Dragon ve benim ortaklaşa hazırladığımız Op karakterleri tier listi. Minkleri sulong formunda aldık, yaşlıları ve ölüleri zirve halinde, yaşayan karakterleri en son gördüğümüz haliyle, Enel'i de raigolu olarak aldık.
Sabo'nun max gücünü görmedik Dressrosa'da gördüğümüz hali üzerinden tahmin ettik. Ben Marco ile Sabo'nun yerini değiştirmek istemiştim ama MoP ve Dragon böyle olmasını istedi, oylama çoğunluğu ile Marco'nun önüne koyduk. Luffy'nin abisi, Dragon'un sağ kolu, gösterdiği performansta gayet iyiydi. Bu yüzden bence yeri iyi, işte Marco ile değişse tam olacak aslındaSabo kimin torpillisi itiraf edin. Zirve Rayleigh, Oden ve Mihawk'ın olduğu yerde Dressrosa Sabo'nun ne işi var yav.