Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    371
Çok saçma harbi. Oda, eften püften dövüş verseydi iyiydi. Ama söyle bir şey var. Zamanında Sanji, Kuma'nın karşısında; "Ben tayfanın en belalı üyesi olacağım!" diye bahsetmişti. Germa olması başlı başına tehlike iken tayfanın ağır toplarından biri olması da ayrı seviyeye taşıyacaktır ödülünü.
Aslında çok dalgasını yaptık ama bobbini aldı reyiz. Suitsiz daifiku ile kafa kafaya gitti. Bunlar tobi roppo seviyesi adamlar. Kaldı ki varını yokunu koymadı hiç biri için. Commander seviyesi olur bu arc bence
 
Gönlüm Zoro ve Luffy ile aynı ligte olması. Ama sonuç olarak Wano sonu eğer King ya da Queen ile kapışırsa diğer fanların Sanji'nin gücünü kabul etmesi lazım. Eğer dövüşmeyip King ve Queen'den düşük karakterlerle dövüşürse ben dahil tüm Sanji severleri de gücünü kabul etmek zorunda. Üzücü olur mu benim için ? Tabii olur. Bir insan sevdiği karakterleri daha iyi yerlerde görmek istemez mi neticede.
Komutan alırsa eğer Zoro ile aynı ligte olmaya devam eder şayet alamazsa aynı ligte olamazlar gibi. Şuan Zoro 1 gömlek üstte Sanjiden.
 
Şu adama ciddi ve havalı bir sahne çizilmemesi beni çok üzüyor yav. İlla dövüş açısından şov yapsın demiyorum. Sadece ağırlığını gösterebileceği herhangi bir sahne de olur. Zoro 7/24 ciddi ciddi dolaşıyor. Adama bakınca diyorsun ki bu adamın bir ağırlığı var. Luffy desen komedi unsuru olarak kullanılan bir dünya sahnesi olmasına rağmen yeri gelince öyle ciddi sahneleri çiziliyor ki ayağa kalkıp hazır ol pozisyonunda okuyoruz mangayı. Yeri gelince kaptanlığını gösteriyor yani.

Sanji'nin ise hatırladığım son ciddi sahnesi, sünnet çocuğu gibi giyinip ailesinin oturduğu düğün masasının üzerine keko gibi çıktığı sahne. Bir de King'in elinden Momo'yu kurtarması var ama orada da ''Ay dur deleceksin beni.'' deyip yine ciddiyetten uzaklaşıyor. Oda şu adama öyle bir sahne çizsin ki aa evet sanji hala canavar üçlüden diyebilelim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık