Big Mom'a pasta yaparak tanklam-
Sanji de çıkmaz artık.Kral hakisine sahip olması lazım. Yoksa dövüş konularında forumda işi zor olacak ve belli bir seviyenin altında kaldığı kesinleşecek gibi bir şey olacak. :/
YETMEZ !!Ama uzuldum be yuba. Kendi gencligime uzuldum. Adama tek portakal dedik diye bana kizgin atti oysaki ben onun yasinda iken kucucuk Asa Akira ile yetiniyordum. Bilemiyorum yaa adamlar cok hizli tuketip her seyi cok yukarilara cekmisler. Tamam @Chris tamam mandalinalari da senin olsun...
Şimdi de gözünü Hancock'a diktin Kurisu ?Sanji de çıkmaz artık.
YETMEZ !!
Kral hakisine sahip olma potansiyeli olsa da, Sanji'nin kral hakisi sahibi olmasını istemezdim. Sadece Luffy de olmasını istemiştim. Ardından Zoro'da da oldu (Tabii sadece ashura tekniği yapınca oluyor bu). Tayfadan bir tane daha kral hakisine sahip biri çıkarsa pek özelliği kalmaz gib geliyor. Gerekirse Sanji, diğerlerinden bir altta olsun ama güzel olsun. Tayfadan yeni bir kral hakisine pek sıcak bakmıyorum.Kral hakisine sahip olması lazım. Yoksa dövüş konularında forumda işi zor olacak ve belli bir seviyenin altında kaldığı kesinleşecek gibi bir şey olacak. :/
Bu konuyu açan kişiler Sanji gömenler oluyor hep.Yine ağlama duvarına dönmüş burası. ?
Şuan Zoro iyi ilerliyor gidip onun konusuna bir şey yazasım gelmiyor. Ama Sanji'de şov yapmaya devam ettiğinde buradaki göz yaşlarının içeriği sevinç olarak değişir muhtemelen.Bu konuyu açan kişiler Sanji gömenler oluyor hep.
Sanji de çıkmaz artık.
YETMEZ !!
Bu arc çıkarsa çıkar belki. En son bir yerlere koşturuyordu.Kral hakisine sahip olma potansiyeli olsa da, Sanji'nin kral hakisi sahibi olmasını istemezdim. Sadece Luffy de olmasını istemiştim. Ardından Zoro'da da oldu (Tabii sadece ashura tekniği yapınca oluyor bu). Tayfadan bir tane daha kral hakisine sahip biri çıkarsa pek özelliği kalmaz gib geliyor. Gerekirse Sanji, diğerlerinden bir altta olsun ama güzel olsun. Tayfadan yeni bir kral hakisine pek sıcak bakmıyorum.
Zaten kaliteli Sanji severlerin derdi güç yarışı değil. Oda karakteri çok saçma derecede geri planda tutup üstüne rezil etti ve bazı toxic fanlarda Sanji severlerinin sevdiği karakterini bu denli saçma derecede meze yapmaları rahatsız ediyor. Şahsen beni bu durum çok rahatsız ediyor da.
Zoro sürekli şov yapıyor. Karakterden bir beklenti ve heyecan kalmadı. Örneğin; her gün et yersen, bir yerden sonra sıkılırsın. Zoro için durum bu. Lakin bunu bir kurgu olduğunu farkındayız.Şuan Zoro iyi ilerliyor gidip onun konusuna bir şey yazasım gelmiyor. Ama Sanji'de şov yapmaya devam ettiğinde buradaki göz yaşlarının içeriği sevinç olarak değişir muhtemelen.