Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komutanlar umarım kalır Sanji'ye. Siz zoro fanlarının beklentileri bitmek bilmiyor ya Kaido nun kellesini alacak kişi zoro olsun istemiyor musunuz? Law Zoro' yu iyileştirsin sonra da zıbarsın Zoro. Sen de biraz akıllı olsan iyi edersin.
Profil fotoğrafının sana kötü yönde etkileri olmuş. Oysaki Marco reyisin gayet olumlu bir havası var. Lütfen kendine gel.
 
Kral hakisini bilmiyor daha, gözü de bilmiyordur belki. Bir umut :(
Mihawk gözüne haki mühürlemiş. Kral hakisi uyanınca aktifleşiyormuş. Gözündeki tüm hakiyi Enma'ya basıp Allah yarattı demeden Kaido'ya vuracak. One Piece evreninin karizma yükünü sırtında taşıyan adam Ejder Avcısı Roronoa Zoro Bey. :a:
 
Bakacaz ben Oden'in kılıcı ve Kaido olayının tam işlendiğini düşünmüyorum daha. Oradan bir olay çıkacak Oda'nın dram anlayışına bu haliyle uygun durmuyor fazla hafif.
Ben sana direkt söyleyeyim olacakları;
Luffy ile kaido birbirine girer luffy yeni bir form açar millet korkudan adadan iner veya atlar luffy bitirici saldırıyı yapmak için odaklanır bu sırada kaido kaçmaya çalışır ama o sırada hem odenin açtığı yara hemde Zoronun açtığı yara sızlar ve kaido kıpırdayamaz bu sırada Zoro görünür yüzünde gülümseme vardır luffy vurur kaido düşer son.
 
Zoronun sınırını gördük işte. Geberecek haldeki haliyle, en güçlü saldırısı ile dünyanın en güçlü kişisinin en güçlü formuna bol kan alacak bir saldırı yapıyor. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz. Tek mi atacaktı? Kaptanı luffy, yancısı law bile böyle bir kan alamadı kaidodan. Üstelik zoro bu saldırıyı hayvan gibi saldırıyı bloklayıp üstüne tüm kemikleri kırık halde prometheusla uğraştıktan sonra yapıyor. Sapa sağlam bir zoro çok daha güçlü saldırabilirdi.
Deriyi kestin mi kan çıkar zaten. Ayrıca ister istemez h.haki kullanmış gibi duruyor. Yani o durumda olması gücüne etki etse de kader anı olacak bir durumda olması aynı zamanda gücünü de tetikliyor. O yüzden o saldırı Wano öncesinde yapacağı %100 halinden güçlüdür.

Luffy'nin Lucci'ye o sonda ölüm kalim durumunda yaptığı tarzda G2 Gatling, normal halinde hatta belki de iki yıllık zaman atlamasına kadar görmedik belki de.

Ayrıca hala diyorum Luffy hasar anlamında daha fazlasını yedi. Sondaki o ataktan almış olduğu hasar net daha fazladır ki öncesinde de zaten baya atak yemişti.

Oradan kalkıp böyle savaşıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık