Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kaidonun saldırısında sonra ayağa kalktı ya daha da birşey olamaz bu adama ? Lastik olmanın avantajlari herhalde

Luffy yeni tip hakiyi öğrendiğinde savunmayi nasıl halledecek diyordum.Acikcasi 3 amiralin WB nin saldırısıni bloklamasi gibi bir şey bekliyordum.Bunlardan daha iyi bir savunma yapmayi öğrendi gibi geldi.Sonucta Kaidonun saldırılari Kral hakili.



Zoro reis elinden geleni yaptı.Her kadar kapalı gözü açmasını bekliyordum ama başka bahara kaldı gibi.Law i aşağı gitmesini söylüyor ama Kid e yardıma gidicekmi bakalım.Zeusuda naminin yanına yolliyacakmi acaba nede olsa BM karaladi baya onu.

Merak ettiğim Rayleigh hakiyi Luffy ye öğretirken su meşhur file yaptığı saldıri Kral hakili saldırımiydi.Luffy yeni saldırısi seride WB vs Roger da gördüğümüz saldırınin aynısı olduğu belli.Neyse sonuçta Haki işini öğrenmesine sevindim keratanin...
 
Bu mifak Zoro'da kral haki olduğunu anlayamamış mı yav Kaido anlıyor da. Demek ki Zoro'ya Ashura açtıracak kadar zorlamamış. :artiz:
 
Bu seride bir tek amiraller savunma yapmıyor yanlız herkes amirallerin platform koruduğu savunmayı atıyor Luffy'e örnek verirken. Hacıtlar bakın analar ne yiğitler doğuruyor. Luffy asıl bunu yapar örnek aldığı adamın savunmasını.
 
Akıllı ol, akıllı olma olayını kim başlattıysa hatalı taraf o taraf ben onun sana ne yazdığını göremedim bir kaç sayfa geriye gitmeme rağmen sen başlatmışsın olarak gördüm neyse Uzatmaya gerek.
Enel yıldırım atacak şimdi konuya dönelim :)

Zoro Hibrit Kaido'ya kalıcı hasar bıraktı ise Zoro>Oden diyebilir miyiz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık