Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kaido yu yenerse seri çöp e döner, luffy zaten sağdan soldan esinlenilmiş kendine has karakter değil. Heryeri çakma ama serinin kalitesini tavan yaptıran üst seviye kendine has bir sürü karakter var öne piece bitince muhtemelen ana karakter olarak onlar devam ettiricektir seriyi. Luffy çöpü de ölür muhtemelen zaten kullandığı teknik ömründen ömür çalıyor kendi söyledi zaten.
 
Rayleigh çok nadir sayıda insan geleceği görebilir.

Kaido bir elin parmaklarını geçemeyecek kadar kişi yapabilir.


Katakuri ikisini de yapabiliyor gibi duruyor. Sen neymişsin be Katakuri.

Ödülü çok azmış reyize. Ama hepsi mütevazi bir hayat yaşadığı için.
Manyak anası aradan cıksın reyiz yıldız gibi parlıycak.
 
Sözde Luffy dışında çağa liderlik edecek adamlar neden cahillikten kırılıyor lan.
Kid kral haki sahibi olmasına rağmen kullanımından bir haber, janjanlıdan bir haber, uyanış kullanamıyor hurdacı gibi geziyor.
Zoro iki yıl eğitim aldığı adamın nasıl kılıcını kararttığını bilmiyor, kral hakisi olduğunu bilmiyor, janjanlı bilmiyor hakkında zibilyon tane teori yapıldı adamın zirvesi 15 küsür yıl önceki teknik çıktı.
Law, Killer keza aynı şekilde.
Kaido’ya karşı hepsi yetenekleri doğrultusunda gelişir diyordum, yalan oldu. Luffy dışında çalışmıyor herhalde, Luffy pert olunca kalkıp hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor üstüne havadan p.up alıyor diğerleri pert olunca çatıdan aşağı Luffy’nin galibiyetini müjdelemeye gidiyorlar. Oda yine kendini aşmış bu bölüm!
 
Mantıksız olan şeyler tabi ki de var da abi bu elaman bu herifi nasıl yencek tabiki de dövüşürken bir şeyleri geliştirmesi ve bize göstermesi gerekiyor. Kaido'ya zarar veremiyordu zarar vermeyi başarmayı anteramanla öğrendi. Savunamıyordu savunmayı da dövüş içinde Kaido'dan görerek öğrendi çokta şey yapmamak lazım. One Piece de başından beri bu olay böyleydi. İsteyenler serinin en sevilen dövüşü olan Luffy ile Rob Lucci karşılaşmasından önceki Water 7 daki olayı hatırlayabilir. Aynı şeylerdi Luffy g2 g3 birden bir anda açtı burada hiç değilse eğitim falan aldı ki g2 ve g3 direk Tanrının lütfuydu. Bence o kadar sorun değil 1010 bölüm olmuş seride o kadar tutar olmayıversin.
 
Kaido'da güçten düşmüştür ya arc başından belli gelen geçen saldırdı herife. Zoro, Killer, Luffy, Law, Kınlar. Ki Zoro kalıcı yara vermiş, Luffy yeni tekniklerle sağlam vuruyor. Bu saatten sonra artık teke tek Luffy vs Kaido çok heycanlı olur ya. Yanlız BM Kid'ler tarafından aradan çıkmasında da tek istediğim o. Fakat arcta bizim tarafta adam fazlası var BM Korsanlarına alacak kadar da adam oluyor o yüzden bu arc 2 imparator birden düşebilir. :(
 
@Alpamis Luffy'e söylemek istediğim şey şu sen bakma üzülebilir.
Gözümde Türk Parasıyla beş kuruş değeri yok :artiz:
Dayak yer, yerersiniz. Dayak atar yerersiniz. Boş konuşuyor der yerersiniz. Bomba sözler eder yine yerersiniz.

Bu çocuk size yaranamaz. Sevmiyorsanız sevmiyoruz diyin zorlamayın.

Luffy fanı olmak zordur karşına tüm haterlarını alırsın ama Luffy haterı olmak daha zordur karşına Luffy'i alırsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık